Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Δ. Συλεούνης: Είχα προειδοποιήσει την ΠΕΔ για την διπλοθεσία..

Η υπόθεση της διπλοθεσίας του κου Λουκά Καράντζαλη στην ΠΕΔ και στην ΑΝΔΙΑ δεν είναι σημερινή και ούτε ήρθε στην δημοσιότητα από τον κο Μωλιώτη στην τελευταία συνεδρίαση του Δ/Σ του ΕΒΕ.
Είχα προειδοποιήσει την ΠΕΔ για το θέμα πολύ νωρίτερα, αλλά δεν εισακούστηκα τότε, σχολίασε σήμερα μιλώντας στον FM-1 ο δημοτικός σύμβουλος Λαμιέων και μέλος της ΠΕΔ Δημήτρης Συλεούνης.
Ο κος Συλεούνης επανέφερε στην σημερινή συνεδρίαση της ΠΕΔ το θέμα, με επιστολή του.
Διαβάστε την εδώ:
Προς: τον πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας
κύριο Ευαγ.Τετριμίδα

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Όπως σας είχα ενημερώσει σε προηγούμενο Συμβούλιο σχετικά με την περίπτωση του Περιφερειακού Συμβούλουκ.Λουκά Καράτζαλη που πήρε πλέον διαστάσεις μετά και τις σχετικές αποκαλύψεις και του κ.Λεωνίδα Μολιώτη στο Ε.Β.Ε. Φθιώτιδας, υπάρχει θέμα τόσο ηθικό, όσο και ουσιαστικό αφού είναι ταυτόχρονα Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της ΑΝ.ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας, λαμβάνοντας υψηλές αμοιβές, ενώ ταυτόχρονα είναι και υπάλληλος της Π.Ε.Δ. στο Τοπικό Παράρτημα στο Ν.Βοιωτίας (όπου από πληροφορίες απουσίαζε από την εργασία του δύο με τρεις φορές την εβδομάδα).

Πιστεύω, μετά και τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, που θα μπορούσαν έγκαιρα να έχουν προληφθεί αν είχε ληφθεί υπόψη η ενημέρωση που σας είχα κάνει, ότι προκαλεί εύλογα το κοινό αίσθημα τόσο το συγκεκριμένο θέμα, όσο καιγενικότερα ο αριθμός των Υπαλλήλων που υπηρετούν στα Τοπικά Παραρτήματα της Π.Ε.Δ. ουσιαστικά χωρίςαντικείμενο εργασίας, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Π.Ε.Δ., την στιγμή που υπάρχουν άμεσες ανάγκες σε προσωπικό στους Δήμους της Περιφέρειας και στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των Υπηρεσιών καιτης Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα μπορούσαν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους εκεί.

Μετά από τα παραπάνω παρακαλώ να εισαχθεί εκτός ημερησίας διάταξης το συγκεκριμένο θέμα.

Με Τιμή


Συλεούνης Δημήτριος
Δημοτικός Σύμβουλος Λαμιέων
Μέλος Δ.Σ. Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου