Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Κόντρες για την Δημοτική Αστυνομία!

Πολλές ελπίδες επένδυσαν οι δημότες της Λαμίας στην λειτουργία της Δημοτικής αστυνομίας. Βέβαια η σύνθεση της είναι ολιγομελής και αδύνατη η κάλυψη των αναγκών του Δήμου Λαμιέων τώρα μάλιστα που έχει διευρυνθεί με το σχέδιο Καλλικράτης.
Όμως τουλάχιστον βασικές λειτουργίες όπως ο έλεγχος των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων, η κατάληψη πεζοδρομίων και το παραεμπόριο θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά.
Αντίθετα καθημερινά δημότες διατυπώνουν παράπονα για παντελή απουσία της δημοτικής αστυνομίας αλλά και για κακή έως απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων νεαρών δημοτικών αστυνομικών και εγκαλούν τον ίδιο τον Δήμαρχο Λαμιέων να λάβει μέτρα προσαρμογής τους στα προβλεπόμενα καθήκοντα τους. Φυσικά οι περισσότεροι είναι ευγενικοί και συνεργάσιμοι αλλά πάντα οι εξαιρέσεις διαμορφώνουν την αρνητική εικόνα.
Πρόσφατα ο περιφερειακός σύμβουλος Θωμάς Τουσιάδης με δήλωση του στο κεντρικό δελτίο του FM-1 τόνισε ότι η δημοτική αστυνομία δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της ειδικά στο θέμα της πάταξης του παραεμπορίου που αποτελεί μάστιγα για τους νόμιμους εμπόρους και επαγγελματίες.

http://www.lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου