Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Καλύπτει συνεργάτης Υφυπουργού , τον Αντιδήμαρχο Φθιώτιδας, με τα 3 εκατομμύρια ?

Ακόμα δεν πρόλαβε να πιάσει δουλειά η νέα κυβέρνηση για να βγάλει τη χώρα από το τέλμα και οι "παρατρεχάμενοι" έπιασαν δουλειά για να σώσουν τα "λαμόγια", που λυμαίνονταν το δημόσιο χρήμα.
 Ευτυχώς που κάποιοι Εισαγγελικοί λειτουργοί και κάποιοι ευσυνείδητοι υπάλληλοι και στελέχη στο δημόσιο τομέα, στέκονται ακόμα όρθιοι και μας υπενθυμίζουν ότι αξίζει να δώσουμε τη μάχη.... Το παρακάτω σχόλιο αναρτήθηκε στο newpost.gr και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, έχει να κάνει με υπόθεση που ερευνά το ΣΔΟΕ στην περιοχή μας και έχει δει το φως της δημοσιότητας.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν είναι η πρώτη φορά, που γίνεται παρέμβαση στο ΣΔΟΕ για το συγκεκριμένο φάκελο, ο οποίος καίει πολύ κόσμο, που έχει ασχοληθεί με τα κοινά, όχι μόνο στη Στερεά, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.


Διαβάστε λοιπόν την ανάρτηση με τίτλο: Προς υπουργούς και υφυπουργούς: Προσοχή στους συνεργάτες!  , και θα επανέλθουμε σύντομα στο θέμα....

 Από πηγή που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, πληροφορήθηκα ότι συνεργάτης υφυπουργού επισκέφθηκε ήδη τον ΣΔΟΕ ζητώντας ρουσφέτι! Ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε συγκεκριμένος φάκελος να παραμείνει στα συρτάρια και να μην πάει στην εφορία! Το όνομα του υφυπουργού το γνωρίζω, αλλά επειδή δεν είμαι βέβαιος ότι γνωρίζει τις δραστηριότητες του συνεργάτη του, δεν το αναφέρω. Αρκούμαι- προσώρας να συστήσω προσοχή στις επιλογές…

ΑΣΚ - newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου