Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Εικόνες ντροπής στο γήπεδο Κάστρου Λαμίας

Εικόνες ντροπής αντικρίζει κανείς στο εγκαταλελειμμένο γήπεδο στο Κάστρο Λαμίας, το οποίο έχει γίνει εστία μόλυνσης και κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Όπως μας καταγγέλλουν αθλητές που επισκέπτονται τον χώρο για προπόνηση αλλά και πολλοί κάτοικοι που βγαίνουν για μια βόλτα για περπάτημα στο Κάστρο αλλά και στο γήπεδο που βρίσκεται δίπλα , έχει εγκαταλειφθεί εδώ και πολύ καιρό , δίνοντας μια εικόνα που μόνο σε αθλητικό χώρο δεν αρμόζει.


Οι φωτογραφίες που ακολουθούν , από τα  διαλυμένα "πρώην" αποδυτήρια, τα σκουπίδια στο εσωτερικό του γηπέδου αλλά και στην είσοδο , είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της εγκατάλειψης ενός ακόμη αθλητικού χώρου , στερώντας τον από αθλητές η άλλους επισκέπτες.

















8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/2/14, 7:45 μ.μ.

    Κάποιοι που προπονούνται εκεί έχουν και τη ευθύνη συντήρησης του χώρου. Δυστυχώς αν το εγκατέλειψαν αυτοί ο δήμος θα πρέπει να τους στείλει και από ένα υπάλληλο (αλήθεια που θα βρεθεί) για να καθαρίζει τις βρωμιάς τους????? Αντί να μιλάτε κύριε storck για εγκατάλειψη καλό θα ήταν να καταγγείλετε για αδιαφορία τους χρήστες του συγκεκριμένου χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοτης Λαμιας17/2/14, 8:09 π.μ.

      Έχετε μπερδευτεί με τις έννοιες περί αρμοδιοτήτων και ευθυνών . Την ευθύνη συντήρησης , φύλαξης και διαχείρισης των χώρων που έγιναν με χρήματα των δημοτών έχουν οι εκάστοτε αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσίες του Δήμου . Γι'αυτό πληρώνονται άλλωστε . Όχι για κάνουν διαγωνισμό κοπής βασιλόπιτας ή καλοχαιρετουρας . Η αδιαφορία των πολιτών έπεται της αδιαφορίας των εκλεγμένων και των υπό αυτών υπηρεσιών .

      Διαγραφή
  2. Παναγιώτης17/2/14, 12:28 π.μ.

    Νομίζω πως οι φωτογραφίες αντικατοπτρίζουν το'' αποτύπωμα'' της καθεστωτικής μας Δημοτικής Αρχής (των 16 ετών) στον αθλητισμό:αδιαφορία,εγκατάλειψη και απαξίωση των λιγοστών δημοτικών αθλητικών χώρων της Λαμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/14, 9:41 π.μ.

      μια υπεραπλουστευμένη λογική που όμως εκτός από προεκλογική κριτική δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο.

      Διαγραφή
  3. Η ελληνική φυλή στο μεγαλείο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/2/14, 12:45 μ.μ.

    επιτηδες βγαλατε τις φωτογραφιες λιγο πριν της εκλογες γιατι δεν τις βγαζατε περυσι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/2/14, 12:51 μ.μ.

    γιατι δεν εμφανιζετε το σχολιο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατ αρχήν , όλα τα σχόλια , όταν δεν ειναι υβριστικά εμφανίζονται .
    Απλά έχουμε και άλλες δουλειές , μην είστε δύσπιστος.
    Και με την ευκαιρία , απο πέρυσι έχει αυτή την εικόνα και δεν μιλάτε ;
    Είστε συνένοχος για την κατάντια αυτή αν όντως το ξέρατε .
    Λυπάμαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή