Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Θα επαναληφθεί από αύριο το μαρτύριο της σταγόνας;

Η αλήθεια είναι ότι από σήμερα και στη Λαμία ξεκίνησαν οι ουρές στα πρατήρια ,που ήταν και λιγότερα, αφού την Κυριακή σχεδόν τα μισά παραμένουν κλειστά.

Το LamiaReport μετά από ρεπορτάζ πού έκανε ενημερώνει ότι υπάρχει επάρκεια καυσίμων στην αγορά για αύριο ,αλλά λόγω του πανικού που υπάρχει, θα έχουμε πάλι τις εικόνες του Ιουλίου με τις ουρές και το μαρτύριο της σταγόνας.

Μετά την απόφαση των ιδιοκτητών φορτηγών δημοσίας χρήσης να προχωρήσουν σε «παύση εργασίας» από το πρωί της Δευτέρας, η κυβέρνηση τους στέλνει μήνυμα μηδενικής ανοχής.

Η προηγούμενη απεργία κράτησε 8 ημέρες, 23-7 έως 1-8, και δημιούργησε πολλά προβλήματα, ωστόσο παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι αυτή τη φορά λόγω της επίταξης που είναι σε ισχύ τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.Υπάρχει και η λύση με τα βυτιοφόρα ιδιωτικής χρήσης των εταιριών εμπορίας υγρών καυσίμων.

Αγωνία όμως έχει και ο εμπορικός κόσμος, που εν μέσω κρίσης, όπως αυτή αποτυπώνεται στους αριθμούς, θα βρεθεί εκ νέου μπροστά σε φορτηγά με τραβηγμένα χειρόφρενα.
Lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου