Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ο πρόεδρος ερασιτέχνη Πανελληνίου για τη μετακόμιση στη Λαμία "...Δεν σεβάστηκαν την ιστορία του Πανελληνίου"

Την αντίθεσή τους στη μετακόμιση της ομάδας μπάσκετ του Πανελληνίου στη Λαμία, εξέφρασαν οι άνθρωποι του ερασιτέχνη, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στην Κυψέλη

«Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην απόφαση της ΚΑΕ να φύγει ο Πανελλήνιος από τη φυσική του έδρα, την Κυψέλη. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε, προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με τους ιθύνοντες της ΚΑΕ, αλλά σε όλες τις κλήσεις μας δεν λάβαμε καμία απάντηση", δήλωσε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Βασίλης Ζερβουδάκης και συμπλήρωσε:
"Από τις 19 Ιουλίου ως και τώρα κανείς δεν μπορούσε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση και είναι χαρακτηριστικό ότι ως και στα γραφεία της ΚΑΕ, που λειτουργούσαν κανονικά εδώ, οι υπάλληλοι είχαν πλήρη άγνοια.
Ξαφνικά μια μέρα μάθαμε ότι ο Πανελλήνιος πηγαίνει στη Λαμία, κι ενώ λίγες μέρες πριν άνθρωπος της ΚΑΕ ευχαριστούσε τους εκπροσώπους του Τύπου για τη συνεργασία τους και ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Εμείς δεν είχαμε καμιά επίσημη ενημέρωση και κάτι τέτοιο είναι παράτυπο, αφού για την αλλαγή έδρας προβλέπεται εκ του Νόμου γενική συνέλευση, η οποία και δεν έγινε ποτέ.
Ως Ερασιτέχνης έχουμε το 10% της ΚΑΕ και όφειλαν να μας ενημερώσουν.
Γι’ αυτό και εστάλη εξώδικο στην ΚΑΕ, το οποίο κοινοποιήσαμε σε ΕΣΑΚΕ και ΕΕΑ, ενώ θα ακολουθήσει και αγωγή. Δεν σεβάστηκαν την ιστορία του Πανελληνίου».

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη συμπλήρωσε: «Περιμένουμε πλέον να δούμε τι θα πει και ο ΕΣΑΚΕ. Στην τελευταία επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ούτε εκείνος είχε κάποια επίσημη ενημέρωση για τη μεταφορά της έδρας του Πανελληνίου στη Λαμία. Θα πρέπει να γνωμοδοτήσει και η ΕΕΑ, καθώς το καταστατικό της ΚΑΕ αναφέρει ως έδρα την Αθήνα. Τέλος, να υπογραμμίσω ότι εμείς δεν κλείσαμε ποτέ την πόρτα στην ΚΑΕ, μολονότι τόσα χρόνια δεν έχει δώσει στον Ερασιτέχνη ούτε ένα ευρώ έναντι των υποχρεώσεων εκ του Νόμου. Ακόμη και τη νέα γραμμογράφηση του γηπέδου ήμασταν διατεθειμένοι να την πληρώσουμε εμείς, αν υπήρχε πραγματική διάθεση συνεργασίας».
superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου