Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ποδαρικό με Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις 19.00

Με γεμάτο το "οπλοστάσιό" του ο Γ.Σ.Λαμία θα φιλοξενήσει την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου (19.00) τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Χαλκιοπούλειο για την 10η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ. Ο προπονητής του Γυμναστικού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους.

Ο Μπράνκο Ρόλιτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επανέρχεται σε αγωνιστική δράση. Ο Σέρβος ακραίος είχε υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και απουσίασε στα παιχνίδια με ΕΑΠ και ΠΑΟΚ. Ο Ρόλιτς έκανε προπονήσεις όλη την εβδομάδα, δεν έκανε όμως άλματα και είναι αμφίβολο αν θα χρησιμοποιηθεί.

Ντεμπούτο θα κάνει ο συμπατριώτης του Ρόλιτς, Γκάμπριελ Ράντιτς. Ο 28χρονος κεντρικός αντικατέστησε τον Άντι Χέιν και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα, γεγονός που θα στρέψει τα βλέμματα των φίλων του Γυμναστικού πάνω του.

Για το ματς της Τετάρτης ο Θάνος Μαρούλης είπε: "Θέλουμε να ξεκινήσουμε θετικά τη νέα χρονιά. Το διάστημα των διακοπών δουλέψαμε πολύ καλά και η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο μόνος στόχος μας είναι το "καθαρό" τρίποντο που θα μας διατηρήσει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα".

Ο Παναγώτης Πελεκούδας πρόσθεσε: "Ελπίζω να κάνουμε μία καλή αρχή το 2011. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να δείξουμε ότι στην έδρα μας δεν θα αφήσουμε κανέναν να κερδίσει".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες είναι ανάμεσα στις τέσσερις επαρχιακές (οι άλλες είναι η Ορεστιάδα και η Ε.Α.Πατρών) που έχουν φτάσει σε τελικό Κυπέλου Ελλάδας. Ο Γ.Σ.Λαμία την περίοδο 2006-2007 (έχασε από τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα) και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης το 1980-1981 στην πρώτη διοργάνωση, όπου έχασε το τρόπαιο από τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Κυψέλης. Μετά τον αγώνα πρωταθλήματος ο Γυμναστικός πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσει και πάλι την ομάδα του Έβρου. Αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σε νοκ άουτ αναμέτρηση που θα γίνει την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου.

lamiavolley.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου