Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ανοιχτή επιστολή προς του δημότες του υποψήφιου δημάρχου με την "Πρωτοβουλία" Παναγιώτη Στασινού

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Πριν από 13 χρόνια αφού ολοκλήρωσα την ειδικότητά μου επέλεξα να επιστρέψω και να εργαστώ στην πόλη που μεγάλωσα ,την Λαμία.
Αγαπώντας τον τόπο μου θέλησα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και να μεγαλώσω εδώ τα παιδιά μου.
Ονειρευόμουν μια ανθρώπινη πόλη, με υποδομές ,με σεβασμό στον πολίτη, φιλόξενη με τα παιδιά και τα ζώα και προ πάντων μια ζωή σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Δυστυχώς όμως τόσα χρόνια μετά διαπιστώνω, πως αντίθετα με άλλες επαρχιακές πόλεις, η Λαμία φαίνεται σήμερα να μην ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του δημότη.

Μια πόλη χωρίς πάρκα και πράσινο, με έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, με ελάχιστες κακοσυντηρημένες παιδικές χαρές, με κίνδυνο για τον πεζό αφού τα ανύπαρκτα πεζοδρομία είναι γεμάτα με αυτοκίνητα, με πολλά σκουπίδια, με αφόρητη επικίνδυνη ηχορύπανση, με φθίνουσα πολιτιστική δράση, με ελάχιστους αθλητικούς χώρους και με ένα κέντρο που η ανομία και η παρανομία δεν θυμίζει σε τίποτα μια ευρωπαϊκή πόλη.

Και βέβαια, με έναν Δήμαρχο και ένα Δημοτικό Συμβούλιο που παραμένει ίδιο τα τελευταία 12 χρόνια ανήμπορο να προσφέρει όσα υπόσχεται κάθε τετραετία, δεσμευμένο παράλληλα στις κομματικές του αγκυλώσεις.

Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών, την οποία εκπροσωπώ ως υποψήφιος Δήμαρχος, γεννήθηκε από την ανάγκη αλλαγής αυτού του κατεστημένου και απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με φρέσκες προτάσεις, που μπορούν να αγωνίζονται για τα προβλήματά του τόπου χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και περιορισμούς.

Η ενασχόλησή μου τον τελευταίο χρόνο με την πολιτική ζωή και η ανάγκη για κοινωνική προσφορά χωρίς ανταλλάγματα με οδηγεί να ζητήσω την ψήφο σας.

Σας ζητώ να εμπιστευτείτε την Πρωτοβουλία, να με θεωρήσετε τον άνθρωπό σας και να μου δώσετε την ευκαιρία να εκφράσω τις απόψεις σας και τους προβληματισμούς σας μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Καλλικράτειος Δήμος είναι μία πρόκληση για την πόλη μας.
Δεν ανήκει αποκλειστικά στα κόμματα και τους ‘’εκλεκτούς΄΄ τους που ζητούν πάλι την ψήφο σου.
Μην τους αφήσεις να κυβερνήσουν την πόλη μας.


Η ψήφος σου είναι σημαντική και μπορεί να αλλάξει την Λαμία.


Με εκτίμηση
Στασινός Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου