Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Εγκαταλειμμένη η παιδική χαρά στη Μεγάλη Βρύση Λαμίας

Το αλσύλλιο στην περιοχή της Μεγάλης Βρύσης, δίπλα στα σπίτια μας, παραμένει μέχρι και σήμερα ένα παρατημένο κομμάτι γης και φέρει σε διάφορα σημεία του, υπό την ανοχή και ευθύνη όλων των αρμόδιων αρχών, σκουπίδια όλων των ειδών, μέχρι και μπάζα, πεσμένες πινακίδες, ακόμα και σπασμένες λάμπες του Δήμου.

Η παιδική χαρά - φάντασμα που βρίσκεται εκεί, δεν είναι κατάλληλη για να λειτουργεί, καθώς πέρα από το γεγονός ότι οι κούνιες έχουν αφαιρεθεί, ό,τι απομένει είναι τόσο φθαρμένο και σκουριασμένο που δεν τολμά κανένας γονιός να πλησιάσει εκεί με τα παιδιά του, ενώ φέρει σε πολλά σημεία της σκουπίδια.

Αυτή η κατάσταση μας κάνει να υποφέρουμε καθημερινά, αλλά και να νιώθουμε φυλακισμένοι και εγκλωβισμένοι μέσα στην ίδια τη γειτονιά μας, αφού μας αναγκάζει να μετακινούμαστε με Ι.Χ., σχεδόν σε ημερήσια βάση, προκειμένου να χαρίσουμε στα παιδιά μας το αυτονόητο, χαρά και παιχνίδι, ενώ σημειωτέο ότι υπάρχουν και παιδιά που δεν έχουν αυτοκίνητο και οι γονείς τους δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται για να τους χαρίσουν τα αυτονόητα.

Καταγγέλλουμε, λοιπόν, σήμερα, αυτήν την κατάσταση και καλούμε όλους τους αρμόδιους να δώσουν άμεσα λύση σε αυτό το υψίστης σημασίας ζήτημα.

Μία μητέρα

Πηγή











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου