Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι οι γυμναστές στον Δήμο Λαμίας

Πολλές είναι οι καταγγελίες για τη μη καταβολή δεδουλευμένων στους άνεργους καθηγητές σωματικής αγωγής οι οποίοι εργάστηκαν στο πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού του Δήμου Λαμιέων.
Μεταξύ άλλων τονίζουν ότι αν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παραμένουν απλήρωτοι, ενώ ο Δήμος πλήρωσε όσους διεκδίκησαν τα χρήματα μέσω δικηγόρου.
''Είναι τουλάχιστον κρίμα που ο Δήμος δεν έχει πληρώσει εμάς που σεβαστήκαμε τη Δημοτική αρχή και δεν καταφύγαμε σε ένδικα μέσα'' αναφέρει χαρακτηριστικά σε καταγγελία του εργαζόμενος στο πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης και την παρακάτω καταγγελία :
''Με τη δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού του ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ και τη λήξη του συγκεκριμένου προγράμματος, οι καθηγητές που συμμετείχαν σ' αυτό ανέμεναν όπως ήταν φυσικό, να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής.
Δυστυχώς όμως [με εξαίρεση όσους διεκδίκησαν αυτά μέσω δικηγόρου και έλαβαν μόνον αυτοί] ακόμη μετά από παρέλευση τόσων μηνών και με υποσχέσεις από μέρα σε μέρα και από εβδομάδα σε εβδομάδα, η Δημοτική Αρχή να παραμένει μέχρι και σήμερα αφερέγγυος το λιγότερο, αδιαφορώντας για τις οικονομικές μας έναντι τρίτων υποχρεώσεις μας και χωρίς να υπάρχει στο βάθος, φως στο τούνελ.
Μπορεί λοιπόν κάποιος να μας εγγυηθεί αν θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα και πότε τέλος πάντων?΄΄

LamiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου