Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Με την Κηφισιά σήμερα στις 19.00 ο Γυμναστικός

Στο Χαλκιοπούλειο, σήμερα στις 19.00,ο Γυμναστικός υποδέχεται τον ΑΟ Κηφισιάς με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο και οριακό παιχνίδι. Δύσκολο γιατί αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία παίζει οργανωμένα και μην ξεχνάμε προέρχεται από μια πολύ μεγάλη νίκη επί του πρωτοπόρου Ηρακλή. Οριακό γιατί εφόσον θέλουμε να διεκδικήσουμε μία από τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, πρέπει να πάρουμε το τρίποντο», δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ο οποίος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως το παιχνίδι θα εξελιχθεί σε ‘μεγάλο ντέρμπι'.

  «Οι δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα πέραν των όποιων προβλημάτων έχουμε εμείς, έχουν να κάνουν και με τον αντίπαλο, αφού η Λαμία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Σίγουρα όταν κερδίζεις έχεις άλλη ψυχολογία, μπορείς να ξεπερνάς αρκετά από τα προβλήματα που έχεις ως ομάδα κι εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας», είπε ο κ. Δρίκος και συμπλήρωσε: «Στο ματς του πρώτου γύρου είχαμε κάνει τη χειρότερη μας εμφάνιση κι αν μη τι άλλο πιστεύω ότι τώρα θα παίξουμε πολύ καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου