Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Από τη Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011, όλοι οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ μπορούν να επιλέγουν ελεύθερα οποιοδήποτε γιατρό!!!

Μια απο τις μεγαλύτερες επαναστάσεις στο χώρο της Υγείας ξεκινάει από τη Δευτέρα 7-2-2011. Οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ θα μπορούν να επιλέγουν ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ το Γιατρό τους. Μπαίνει τέλος σε ένα σύστημα που εξευτέλιζε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ! Το τελευταίο ραντεβού που έκλεισα για τον αδελφό μου , σε Παθολόγο αφού Νευρολόγο το ΙΚΑ στη Λαμία δεν έχει , ήταν για 45 ημέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/2/11, 9:53 π.μ.

    ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΙς ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!!!!!!!!!!!!! ΓΙ'ΑΥΤΟΥς ,ΛΕΕΙ, ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ΟΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ. ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/2/11, 12:55 μ.μ.

    Οι εγκύκλιοι αγαπητή φίλη δεν πληρώνουν τα ενοίκια και τους φόρους,ενώ το ΙΚΑ παρουσιάζει αντικειμενική αδυναμία να εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στους ιατρούς της λίστας.
    Θα πρέπει λοιπόν τις ανησυχίες σας, να τις εκφράσετε στην διοίκηση του ΙΚΑ και στο Υπουργείο, που με τόση προχειρότητα, για πολιτική μόνο εκμετάλλευση, εσκεμμένα σας παραπληροφορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή