Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Αθήνα – Θεσσαλονίκη - Αθήνα… μόνο 45,20 ευρώ!!!

Σε νέα κόλπα προχώρησαν οι εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα διόδια οι οποίες αύξησαν το χαράτσι των διοδίων. Αφού βάφτισαν την Εθνική Οδό σε «αυτοκινητόδρομο», είπαν την αύξηση «τιμαριθμική προσαρμογή». Προφανώς αυτή θα είναι η αναδιαπραγμάτευση για την οποία έκανε λόγο η κυβέρνηση προεκλογικά… Οι αυξήσεις, που ανακοίνωσαν οι εταιρείες «Νέα Οδός ΑΕ» και «Κεντρική Οδός ΑΕ», αυξάνουν το κόστος διαδρομής Αθήνα – Θεσσαλονίκη - Αθήνα -σε περίοδο οικονομικής κρίσης- στα 45,20 ευρώ!
Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι οδηγοί μετά και από αυτή την κίνηση, ενώ όλο και περισσότεροι αρνούνται να πληρώσουν τα όσα ληστρικά συμφώνησαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις με τους εργολάβους. Άλλωστε το μόνο που τηρείται από τις συμβάσεις είναι η καταβολή του αντιτίμου, τη στιγμή που ούτε παράπλευροι υπάρχουν ούτε η χιλιομετρική απόσταση καταβάλλεται. Οι νέες τιμές θα ισχύουν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 2 προς Δευτέρα 3 Ιανουαρίου.

Στα μετωπικά διόδια της Αγ. Τριάδας τα δίκυκλα θα πληρώνουν 1,10€, τα Ι.Χ. 1,55€, τα φορτηγά 3,95€ και τα μεγαλύτερα οχήματα 5,55€. Στα μετωπικά διόδια της Τραγάνας τα δίκυκλα θα πληρώνουν 1,65€, τα Ι.Χ. 2,40€, τα φορτηγά 6,10€ και τα μεγαλύτερα οχήματα 8,50€. Στα πλευρικά διόδια της Τραγάνας τα δίκυκλα θα πληρώνουν 1,35€, τα Ι.Χ. 1,95€, τα φορτηγά 4,90€ και τα μεγαλύτερα οχήματα 6,85. Καλή χρονιά!
http://www.paratiritisfthiotidas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου