Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

"Γράμμα" από ένα "απλό τιποτένιο" πολίτη, κάτοικο Λαμίας…

Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές οι πολιτικοί που επέλεξε ο Δήμαρχος για να τοποθετηθούν σε κάποιο πόστο ευθύνης, εκμεταλλεύονται όλο και περισσότερο την θέση τους ώστε να κερδίσουν μία καλύτερη θέση στον τελικό πίνακα αποτελεσμάτων των επερχόμενων εκλογών. Αυτό πιστεύω ότι είναι ολοφάνερο και δεν κρύβεται πλέον με τίποτα ότι και να προπαγανδίζουν σε κανάλια και εφημερίδες “για το καλό της πόλης και των πολιτών..”
Μόνο το δικό σας καλό σας ενδιαφέρει!

Βλέπουμε αντιδημάρχους να πραγματοποιούν 15 έργα εκεί που 3 χρόνια δεν αλλάξανε ούτε πινακίδα, να ασφαλτοστρώνουν δρόμους σε μία νύχτα εκεί που τους εκλιπαρούσαν οι πολίτες για χρόνια και φυσικά να εντείνουν τις βραδινές εμφανίσεις τους στα τοπικά pub-bar!!!...Πολίτες ακόμη και τώρα του λένε για την τάδε οδό που ακόμη δεν έχει ασφαλτοστρωθεί… ψηφίστε τους, έτσι θα γίνει η δουλειά σας! Λάβετε ακόμη μία φορά το γνωστό παραμύθι “…κάτσε να βγω και θα γίνει η δουλειά σου!”…πρόβατα!

Γίνονται εκδηλώσεις χιλιάδων ευρώ εκεί που δεν είχαμε χρήματα! Λεφτά χρωστάει ο Δήμος αλλά τα Θερμοπύλεια Θερμοπύλεια.

Τιμώ την ιστορία του τόπου μου και δεν σνομπάρω τέτοιες εκδηλώσεις, με ενοχλεί όμως η πολιτική εκμετάλλευση όλων των στοιχείων πολιτισμού του τόπου μας που φτάνει μάλιστα σε σημείο που μου προκαλεί εμετό!...δεν είπα όνομα έτσι;
Πάμε παρακάτω…

Βλέπουμε γραφικούς αντιδημάρχους να τρέχουν πίσω από Υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας στις Λαϊκές αγορές, μάλιστα παρέα με αντινομάρχες και να χαιρετάνε από εδώ και από εκεί λες και παντρεύονται και πάντα μέσα στο παγωμένο ψεύτικο χαμόγελο.(ούτε εδώ λέμε ονόματα…)μάλιστα ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος έχει υπηρεσία του Δήμου ως όργανο ώστε να υποχρεώνει άτομα προς όφελος του, π.χ. έχω σβήσει κλήση με την υπόσχεση ότι θα τον ψηφίσω(…ούτε κατά διάνοια θα το πράξω αλλά γλίτωσα την κλήση).

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα του να καταδιώκει οδηγούς, πολίτες της Λαμίας, οι οποίο σταμάτησαν για λίγο στην πλατεία πάρκου εποχούμενος στο άσπρο άλογο του (με το μηχανάκι του) ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ και να φωνάζει “γράψτε αυτόν…γιατι τον αφήνετε;;;”, αχ… πολύ γέλιο είχα ρίξει με τα χάλια την πόλης μου.

Το καινούριο που σκαρφίστηκε ο αθεόφοβος είναι να βγάλει έξω τους δημοτικούς αστυνόμους και να ελέγχουν τους καταστηματάρχες για το κάπνισμα, τα τραπεζάκια και την μουσική ώστε να γυρίσουν πάλι σε αυτόν και να του ζητάνε χάρες με αντάλλαγμα πάντα τι;;;… καλά καταλάβατε, την ψήφο τους!
Αυτό είναι πρωινό κουτσομπολιό από πολιτικό πρόσωπο (και οι τοίχοι έχουν αυτιά), δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνετε!
Προσοχή όμως Αντιδήμαρχε, μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος!

Σε όλα αυτά τα λίγα έχω μία και μόνο απορία. Ο Δήμαρχος πώς τα βλέπει όλα αυτά;
Θεωρεί και αυτός ότι ο Δήμος είναι επιχείρηση του να κάνει ότι θέλει;
Νομίζει ότι ο λαός ανταλλάσσει την ψήφο του για ρουσφέτια των 30-40 ευρώ ή γενικά για ρουσφέτια;
Θα αρκεσθεί ο λαός στα 2-3 δρομάκια που γίνανε 3 μήνες πριν τις εκλογές;
Θα αρκεσθεί στην μία εκδήλωση επί πληρωμής στην οποία ούτε εισιτήρια έβρισκες;
Θα αρκεσθεί στην πλήρης οπισθοδρομική πορεία που έχει εδώ και αρκετά χρόνια η Λαμία;
Μήπως τελικά να γίνει μία ανανέωση κάπως;

Ένας απλός τιποτένιος πολίτης, κάτοικος Λαμίας…
LamiaNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου