Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Εικαστικά εργαστήρια Δήμου Λαμίας..

Ο Δήμος Λαμίας χρησιμοποιεί στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες για την ενημέρωση των δημοτών του. Όπως βλέπετε παρακάτω το( http://www.lamia-city.gr/article.php?c=9&a=489)  site του Δήμου είναι πλήρως ενημερωμένο...
Τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων στεγάζονται σε ανακαινισμένο παραδοσιακό κτίριο στην Πλ. Λαού. Λειτουργούν εδώ και δέκα χρόνια και απευθύνονται σε συμπολίτες μας που έχουν δίψα για καλλιτεχνική δημιουργία και ίσως ονειρεύονται να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα αλλά και σε αυτούς που θέλουν να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.
Οι εγγραφές ξεκινούν από 15/9/09 και τα μαθήματα από 1/10/09.
Πόσο είπαμε πληρώνουμε για αυτές τις υπηρεσίες?

Σπουδαστές και δάσκαλοι συμμετέχουν με ευαισθησία, στη διεργασία της αποκάλυψης των κρυφών δεξιοτήτων του καθενός και αποκαλύπτουν μέσα από τον πειραματισμό και την έρευνα, τεχνικές, υλικά και θεωρητικά στοιχεία που σίγουρα θα βοηθήσουν και θα αναδείξουν νέα ταλέντα.

Το παραδοσιακό κτίριο επί της πλατείας Λαού όπου στεγάζονται τα εργαστήρια, λειτουργεί εμπλουτισμένο με καινούργια τμήματα διδασκαλίας διαφόρων ειδικοτήτων που θα προωθήσουν καινούργιους επαγγελματικούς προσανατολισμούς γύρω από τις εικαστικές και εφαρμοσμένες μορφές Τέχνης. Επίσης στους χώρους των Εικαστικών Εργαστηρίων πραγματοποιούνται καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους οργανωμένες επισκέψεις από σχολεία της περιοχής, με ειδική ξενάγηση και δημιουργική συμμετοχή των μαθητών. (Κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση)

Ακόμη, τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων έχουν τη δυνατότητα έκδοσης βεβαίωσης κύκλου Σπουδών. Ελάχιστος αριθμός μαθητών σε κάθε τμήμα 5 άτομα. Λειτουργούν παιδικά τμήματα ζωγραφικής και κατασκευών, καθώς και τμήματα ενηλίκων ζωγραφικής, ψηφιδωτού, αγιογραφίας, ενδυματολογίας, κολάζ, papier masche (χαρτοπολτού), ζωγραφικής σε μετάξι, θεάτρου σκιών, μαριονέτας, κόμιξ.

Οι εγγραφές ξεκινούν από 15/9/09 και τα μαθήματα από 1/10/09.

Το πρόγραμμα της νέας σπουδαστικής περιόδου και περισσότερες πληροφορίες:
Εικαστικά Εργαστήρια Πλατεία Λαού, Αριστοτέλους 1, 35100 Λαμία. τηλ. 22310-66066 , 6972899633 , e-mail:eikerglam@hotmail.com

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/8/11, 2:07 μ.μ.

    ΑΠΛΑ ΔΕΝΜ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/8/11, 2:16 μ.μ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
    Δ Ω Ρ Ε Α Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/8/11, 5:17 μ.μ.

    Θεωρώ πως η ανάρτηση αναρωτιέται πόσα έχει πληρώσει ο δήμος(και κατ'επέκταση εμείς όλοι μας) για τις ψηφιακές υπηρεσίες οι οποίες στην συγκεκριμένη περίπτωση δυσφημούσαν το έργο των Εικαστικών του δήμου, αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα δεν υπήρχε δραστηριότητα απο το 2009.

    Τόσο δύσκολο είναι ο υπεύθυνος σύνταξης(αλήθεια ποιός είναι τον να μάθουμε και εμείς;) να επικαιροποιεί την ιστοσελίδα;

    Βρε παιδιά τόσο πολύ δουλειά έχει πέσει εδώ και δύοβχρόνια και δεν προλαβαίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή