Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Απόλυτη επιτυχία ..και συνεχίζουν!!

Ανοιχτά κράτησαν τα διόδια για να επιστρέψουν οι εκδρομείς.

Το συντονισμένο άνοιγμα των διοδίων το μεσημέρι της Κυριακής από τοπικές επιτροπές κατοίκων που αρνούνται να πληρώσουν,διευκόλυνε την επιστροφή και των τελευταίων εκδρομέων των γιορτών που παρέμεναν στην περιφέρεια.
Ήταν ένα δώρο σε όσους γύριζαν από τις διακοπές τους στην περιφέρεια και μια απάντηση στις εταιρείες για τις κάμερες.

Ήταν και μία από τις μαζικότερες κινητοποιήσεις για το θέμα αυτό , ενώ τα επόμενα βήματα θα συζητηθούν στην συνάντηση που θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου στην Λαμία.

Όσο για χθες, η κίνηση της επιστροφής είχε ξεκινήσει από νωρίς κορυφώθηκε όμως τις ώρες που οι σταθμοί διοδίων τελούσαν υπό κατάληψη από μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Έτσι παρά το ότι η κίνηση ήταν μεγάλη δεν χρειάστηκε καμία ανάσχεση αφού τα οχήματα δεν σταματούσαν πουθενά και η ροή ήταν συνεχής.

Από την Πελασγία ως την Τραγάνα στην Φθιώτιδα αλλά και από την Πελοπόννησο ως την Μακεδονία , η χθεσινή κινητοποίηση ήταν από τις μεγαλύτερες μέχρι σήμερα και δείχνει πως αντί να εξασθενεί το κίνημα μεγαλώνει καθημερινά αφού όλο και περισσότεροι πέραν των οργανωμένων κινητοποιήσεων , και μεμονωμένα σε κάθε διέλευση τους από τους σταθμούς διοδίων σηκώνουν την μπάρα και αρνούνται να πληρώσουν το αντίτιμο.

Η χθεσινή μαζική κινητοποίηση ήταν και η απάντηση των οδηγών στις αναδόχους εταιρείες που δημοσιοποίησαν πρόσφατα πως με την άδεια της αρχής προσωπικών δεδομένων μπορούν να φωτογραφήσουν όσους διέρχονται χωρίς να πληρώνουν και να διεκδικήσουν στη συνέχεια τα χρήματά τους.

Προσπάθεια εκφοβισμού που δεν πτοεί το κίνημα , χαρακτηρίζουν την κίνηση αυτή οι επιτροπές κατοίκων τονίζοντας πως το κράτος δεν μπορεί να κινηθεί εναντίον των οδηγών αφού δεν είναι δημόσιο έσοδο το αντίτιμο των διοδίων.
Lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου