Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Νέα Μαγνησία: τα αιτήματα περιμένουν λύση


Στην πρόσφατη συνάντηση (26/7/2010) της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου της Νέας Μαγνησίας γίναμε γνώστες των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη συνοικία. Όπως τονίστηκε από τα μέλη του ΔΣ, όλα αυτά δόθηκαν με έγγραφο – υπόμνημα στον Δήμο Λαμιέων τον Νοέμβριο του 2009, με σκοπό την άμεση ή μακροπρόθεσμη επίλυσή τους.

Δέκα μήνες όμως μετά δεν σημειώθηκε καμία ιδιαίτερη πρόοδος και δεν υπήρξε καμιά ουσιαστική απάντηση από την Δημοτική Αρχή. Εμείς δημοσιοποιούμε ξανά τα αιτήματα του Συλλόγου ευελπιστώντας στην απάντηση και σε ενέργειες από τον Δήμο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της συνοικίας.

Αναλυτικά τα αιτήματα της Νέας Μαγνησίας και το υπόμνημα που στάλθηκε στη Δημοτική Αρχή θα διαβάσετε πατώντας τη συνέχεια




2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/8/10, 11:13 μ.μ.

    Ερχονται εκλογες οποτε οι υποσχεσεις θα πεσουν παλι. Αλλα υποσχεσεις μονο, μην περιμενετε λυσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/8/10, 10:19 π.μ.

    Οι σηματοδότες προς Ν. Μαγνησία και Ροδίτσα ανοίγουν πολύ συχνά αναλογικά με τα κινούμενα αυτοκίνητα και δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στη κίνηση το αυτοκινήτων στο οδό Στυλίδας. Επόμενως είναι παράλογο το αίτημα να ανοίγουν πιο συχνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή