Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

΄΄Κεραυνοί ΄΄ από τον Παν.Αγγελόπουλο για την Κινηματογραφική Λέσχη

Στο χθεσινό μεσημεριανό δελτίο του Lamiafm1, φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, εκ των ιδρυτών της Κινηματογραφικής Λέσχης και γνωστός για την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της Λαμίας, ο οποίος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στην τωρινή διοίκηση της Λέσχης και στις επιλογές του Δήμου για συνεργασία. Στο δελτίο παρενέβη θιγόμενη και η Κα Μπριάνη που υπεραμύνθηκε των επιλογών της Λέσχης, μίλησε για ζήλεια! όσων καταγγέλλουν για ανύπαρκτη δραστηριότητα ενώ αποκάλυψε πως ο Δήμος χρησιμοποιεί την Λέσχη για εκταμίευση χρημάτων, από το Υπουργείο Πολιτισμού, που χρησιμοποιούνται για τις ταινίες που προβάλλονται δωρεάν στο Δημοτικό Θέατρο.
Συμπερασματικά, η Κινηματογραφική Λέσχη υπάρχει για να βλέπει τζάμπα ο Λαμιώτης ταινίες, αμφιβόλου ποιότητας κατά τον Κο Αγγελόπουλο, κάτι που η Κα Μπριάνη θεωρεί σημαντικότερο σε σχέση με τις παλαιότερες δράσεις της Λέσχης.
Ας ελπίσουμε, πως η Κα Μπριάνη δεν έχει παρόμοιες αντιλήψεις και για τα αυτοδιοικητικά όπως για τον Πολιτισμό, που όπως φαίνεται αντί να υπηρετηθεί ώστε να προάγει πνευματικά την περιοχή μας, χρησιμοποιείται απο τους πολιτικούς για άλλες σκοπιμότητες.
Διαβάστε το σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα του lamiafm1:
"ΚΕΡΑΥΝΟΙ" ΠΑΝΑΓ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
Είναι θέμα ιδεολογίας, αισθητικής και πολιτισμού και όχι προσωπικής διαφοράς η ένσταση που δημοσιοποιήθηκε για την λειτουργία της κινηματογραφικής λέσχης Λαμίας ξεκαθάρισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ο πρώην πρόεδρος και από τα ιδρυτικά μέλη της Πάνος Αγγελόπουλος .
Χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς ο κος Αγγελόπουλος μίλησε για εφήμερους επιβήτορες της εξουσίας του πολιτισμού και για φορέα φάντασμα με ανύπαρκτη δραστηριότητα όλο τον χρόνο και εμφάνιση κάθε καλοκαίρι στην συνεργασία με τον δήμο Λαμιέων.
Όπως μάλιστα δημοσιοποίησε μέσα από την συχνότητα του FM-1 ήδη έχει έρθει σε επαφή με τον δήμαρχο Λαμιέων για την δημιουργία μιας δημοτικής κινηματογραφικής λέσχης .
Η τοποθέτηση του κου Αγγελόπουλου προκάλεσε την παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM -1 της προέδρου της Λέσχης Ιωάννας Μπριάνη η οποία επέμεινε πως και καταστατικό υπάρχει και κανονικά και αδιάλειπτα λειτουργεί και από πουθενά δεν επιχορηγείται. Ερωτηθείσα για την δραστηριότητα της Λέσχης στην διάρκεια του χρόνου παρέπεμψε στην συμμετοχή της στην ομοσπονδία Κιν.Λεσχων ενώ απέδωσε τις αντιδράσεις στο γεγονός ότι η απήχηση του κινηματογράφου είναι μεγάλη στο κοινό της Λαμίας και αυτό ενοχλεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου