Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Αναπάντητα ερωτήματα για την Κινηματογραφική Λέσχη Λαμίας


΄΄Κάποτε στη δεκαετία του 80 λειτουργούσε μια ζωντανή πολιτιστική συλλογικότητα στη Λαμία, Η κινηματογραφική λέσχη Λαμίας. Ενοχλούνταν όμως κάποιοι στενοκέφαλοι, γιατί μάζευε κόσμο προβληματισμένο και πρόβαλε ταινίες ' αριστερές' ή πρωτοποριακές. Ομως, κάποια δεξια κυρία που τυχαία βρεθηκε στο ΔΣ που της άρεσε να το παίζει κουλτουριάρα , την ήθελε όλη δική της. Με τη βοηθεια του δεξιάς δημοτικής αρχής του Γιώργου Κοτρωνιά, τα καταφερε αφού έφεραν όσους άσχετους μπορούσε να κινητοποιήσει η ΝΔ συν το μισό ΚΕΥΠ να ψηφίσουν στις εκλογές. Μετά από λίγο καιρό η εν λόγω κυρία αφού κατάφερε να διαλύσει τη λέσχη πήρε τη σφραγίδα, το ταμειο, τα έπιπλα κλπ και έφυγε από την πόλη μας. Τότε ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του σκέφτηκαν ότι η σφραγίδα της Λέσχης θα ήταν χρήσιμη για να εισπράτουν επιχορηγήσεις από το Υπουργείο και από προγράμματα της ΕΕ. Ετσι για μια εβδομάδα το χρόνο η Κιν. Λέσχη νεκραναστένεται και ζούμε εμεις καλά κι αυτοί καλύτερα.....΄΄
Το σχόλιο γράφτηκε στο altpressfthiotida και επειδή θεωρούμε πως συμπεριφορές και ενέργειες μεμονωμένων ατόμων δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν μία ολόκληρη παράταξη ενώ μία από της βασικές μας αρχές είναι η πλήρης διαφάνεια των πεπραγμένων των Δημόσιων προσώπων, είναι υποχρέωση ΄΄του Δημάρχου ολων των Λαμιωτών΄΄ να απαντήσει στις αιχμές που διατυπώνονται καθώς και στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έχει θέσει η Πρωτοβουλία.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/8/10, 10:51 π.μ.

    Φαίνεται ότι υπάρχουν και κάποιοι από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που συμφωνούν με τους Οικολόγους Πράσινους (της ΠΕΠΛΑ)και μπορεί να βγεί και καμιά καλή συνεργασία για τις εκλογές του Νοεμβρίου με κοινό μέτωπο αφού ο Κυριακάκης και η παρεά του θα κατέβουν μόνοι τους αντί να συνεργαστούν όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/8/10, 12:57 μ.μ.

    Βέβαια ο κομματισμός της τέχνης, που υπαινίσσεται το σχόλιο, γίνεται γαργάρα φίλε μου ενώ γίνεται προσπάθεια για σαφή αποπροσανατολισμό από το θέμα της συνεργασίας της ανύπαρκτης Κινηματογραφικής Λέσχης με τους(ποιούς?) ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής.
    Απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα ποιος θα δώσει?(όχι πάντως ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κος Σαγιάς που δεν ήξερε και δεν άκουσε τόσα χρόνια τίποτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/8/10, 11:38 π.μ.

    Ο γνωστός ιδιώτης (επιχειρηματίας) των Μ.Κ.Ο. ντε !!!! που προβάλλεις μεγάλε, θα είναι και χορηγός σε κάποια δημοτική κίνηση στις εκλογές που έρχονται ή απλά του κάνεις τζάμπα διαφήμιση;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή