Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Τελικά η κάλπη, τι έβγαλε, πολιτικούς η καρεκλάκηδες ;

Από χθες το βράδυ το κεφάλι μου βουίζει συνεχώς. Από πού να αρχίσω, ποιόν να πρωτοπιάσω και τι να σχολιάσω ;Ναι, η Ευρώπη αλλάζει, η κυρία Μέρκελ πιέζεται να αλλάξει την τακτική της, η συνταγή της απέτυχε. Σ’ αυτό το σημείο, αξίζει να αναφερθώ σε ένα φιλμάκι από το Γερμανικό κανάλι ARD, στο youtube, που αναμετάδωσε η ΝΕΤ ( μπράβο της ) και που θα το βρείτεστο attikanea.blogspot.com , δείτε το, ίσως αναθεωρήσετε πολλά…..Ακούγοντας λοιπόν, και βλέποντας τις συμπεριφορές όλων των παρατάξεων τα τελευταία 24ωρα, δεν αναφέρομαι, στους οπαδούς τους, αλλά απ’ ευθείας στις κεφαλές τους, δεν μπορώ καν, να γελάσω, με τις γελοιότητες τους.
Το μόνο πράγμα που εναγωνίως προσπαθούν να κρατήσουν, είναι οι καρέκλες τους, τίποτα άλλο. Αν ο πολίτης, κάθε μέρα ζει, με την αγωνία επιβιώσεως του σήμερα, ούτε καν, του αύριο, ποσώς τους ενδιαφέρει, αρκεί εκείνοι να βγάλουν τα μάτια των αντιπάλων, είτε με εθνικές κορώνες, είτε με non paper που μας πετάνε στα μούτρα για απόδειξη, η ακόμα, ότι δεν συναινούν, επειδή ενδιαφέρονται για την ευμάρεια μας.
Μα ποιούς κοροϊδεύουν ;
Ας πάνε σπίτι τους, εκεί διαθέτουν και πολυθρόνες και καναπέδες , δεν θα τους ξεβολέψει κανένας…..
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ας το δοκιμάσουμε και αυτό, την επόμενη φορά.
Υ.Γ. Αν όμως, οι αντιμνημονιακοί (κάθε απόχρωσης), κόπτονται για μας και για την χώρα μας, τους δίνεται η τελευταία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία να το αποδείξουν.
Να ΜΗΝ επιτρέψουν με τα τερτίπια τους να παραγραφούν οι ευθύνες για τα μνημόνια και αντί να φωνάζουν, να σχηματίσουν επιτέλους κυβέρνηση, και μετά βλέπουμε.
Τα περιθώρια στενέψανε κύριοι η μάλλον δεν υπάρχουν άλλα.




Ζωή Καραπαναγιώτη
http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου