Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Κλείστε τα αυτιά σας στα πουλημένα ΜΜΕ

Ζούμε την περίοδο της απόλυτης παραπληροφόρησης.  Πληρωμένα ΜΜΕ κατευθύνουν την ειδησεογραφία κατά το δοκούν ώστε να αποπροσανατολίζονται οι λαϊκές μάζες από τα πραγματικά, τα καίρια.
Σπάστε την ομερτά των σάπιων ΜΜΕ  της αστικής τάξης. Ο Φόβος που σπέρνουν μην σας τρομάζει.  Τα δήθεν στοιχεία τους είναι κάλπικα. Μην ταλαντεύεστε και μην αμφιβάλλετε για την επαναστατική σας συνείδηση.
Πανούργα κέντρα απεργάζονται την αποδόμηση του μαρξιστικού μας Status Quo με σαθρά επιχειρήματα για δήθεν  αποτυχία της Σοβιετικής Επανάστασης και των άλλων Σοσιαλιστικών κινημάτων. Αγνοήστε τους.  Εμείς σύντροφοι, ξέρουμε καλά τι σήμαινε παιδεία και υγεία στην ΕΣΣΔ για όσους δεν είχαν κληρωθεί για Gulag ή για εκκαθάριση.


Εντρυφήστε μόνο στην Πράβδα για να μην έχετε κενά. Αν θέλετε δεύτερη γνώμη, ενδεχομένως και την Ισβέστια. Άλλωστε ίδιες είναι,  σύντροφοι, τίτλους και ημερομηνίες αλλάζουμε.

Η αστική  έννοια της αλήθειας είναι υπερεκτιμημένη, σύντροφοι. Δώστε μου έναν αντιδραστικό για 2 μέρες και θα σας τον κάνω να παραδεχθεί 7 διαφορετικές εκδοχές της. Τι σημαίνει άραγε αλήθεια, εκτός από τις αποφάσεις της Ολομέλειας του Κόμματος (με τις μετέπειτα αναθεωρήσεις, εφιστώ την προσοχή βεβαίως σύντροφοι). Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού για να θολώσουν την καθάρια ματιά μας.

Κλείστε τα μάτια και τα αυτιά σας. ΜΟΝΟ έτσι θα δείτε την αλήθεια. Σύντροφοι. Μια συμβουλή. Μην αφήνετε ποτέ τα πραγματικά γεγονότα να μας χαλάσουν την ιστορία μιας προπαγάνδας που πιστέψαμε για 60 χρόνια.

Μοναδική αλήθεια είναι η επανάσταση, σύντροφοι. Η "Αλήθεια" είναι το μέσο για την επιτυχή έκβασή της.

Ζυγώνει η στιγμή που θα κατέβουμε όλοι στους δρόμους. Ένα τσουνάμι επαναστατικό που θα παρασύρει το σαθρό, σάπιο αστικό σύστημά τους.

Τα στήθη σας μπροστά. Ώστε μετέπειτα να σας εκκαθαρίσω και να αναλάβω εγώ.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Lavrenti Beria εμφανίστηκε στα ξαφνικά και μπορεί και πάλι το ίδιο έξαφνα να χαθεί στα σκοτεινά σοκάκια της ιστορίας. Αυτό που διαβάσατε μπορεί να ήταν το τελευταίο κείμενο του μεγαλύτερου συνωμότη των δύο τελευταίων αιώνων.


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου