Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε το Νοσοκομείο Λαμίας

Τις τελευταίες 3 εβδομάδες  πηγαίνω κάθε μέρα στο Νοσοκομείο Λαμίας. Θα σας περιγράψω τι είδα και τι άκουσα σήμερα 15-3-2013.
Το μεσημέρι  3μμ στην είσοδο  των ασανσέρ του  5ου ορόφου υπήρχαν στο πάτωμα αρκετές κηλίδες αίματος και στις  7μμ και που ξαναπήγα δεν είχαν καθαριστεί ακόμα.
Σε  δωμάτιο ασθενών το καζανάκι τρέχει συνέχεια σε μεγάλη ένταση  όλες τις ώρες . Οι ασθενείς του δωματίου μου είπαν ότι νοσηλεύτρια τους είπε ότι αυτό το πρόβλημα είναι εδώ και 6  μήνες!!!
Οι ασθενείς του ίδιου δωματίου αγοράζουν γάντια , σακουλάκια για ούρα ,  χαρτί υγείας , φάρμακα που το νοσοκομείο δεν έχει.
Κύριε Διοικητά γνωρίζουμε το  οικονομικό πρόβλημα της  Ελλάδας αλλά από την άλλη δεν έχουμε φτάσει στο τελευταίο στάδιο οικονομικής εξαθλίωσης  ώστε να μην μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε . Κοινοποιήστε με οργανωμένο τρόπο τις ανάγκες του Νοσοκομείου και πολλοί συμπολίτες μας θα τρέξουν να βοηθήσουν με ότι μπορεί ο καθένας.
Κοινοποιήστε λίστα υλικών , φαρμάκων και υπηρεσιών που χρειάζεστε καθώς και τον τρόπο που θα γίνει η συλλογή τους. Αξιοποιήστε το site του Νοσοκομείου , τα blogs της περιοχή μας , τα ΜΜΕ . Ανοίξτε ένα κατάλογο για εγγραφή εθελοντών.
  Ο εθελοντισμός έχει αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει καλύτερα από κάποιες  κρατικές  δομές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου