Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Επίσκεψη στη ΔΕΥΑΛ και συζήτηση με τα διευθυντικά στελέχη είχε η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ
Ταχ θυρίδα 142  35100 Λαμία
Τηλ 2231045910 6932837696 6937378138


Λαμία, 4 Φεβρουαρίου 2014


Επίσκεψη στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ πραγματοποίησε αντιπροσωπεία μελών της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Στασινό, και είχε συνάντηση με το διευθυντή της Επιχείρησης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή Διονύση Παναγιωτόπουλο και τον υπεύθυνο του Βιολογικού Καθαρισμού και του Εργαστηρίου Γρηγόρη Αποστολόπουλο.

Από τα στελέχη της ΔΕΥΑΛ  έγινε μια εκτενής παρουσίαση της δραστηριότητας της Επιχείρησης σε όλους τους τομείς, αναλύοντας το τεχνικό πρόγραμμα του 2014. Τονίστηκε με έμφαση η σημαντική συμβολή της επιχείρησης στην τοπική οικονομία και ο αναπτυξιακός της ρόλος, εκτελώντας ένα μεγάλο αριθμό μεγάλων και μικρών έργων, που θα βελτιώσουν τις υποδομές στους τομείς της ύδρευσης, της αποχέτευσης και των βιολογικών καθαρισμών.

Τα μέλη της Πρωτοβουλίας και ο κ Στασινός, αφού ευχαρίστησαν τα στελέχη της επιχείρησης για την λεπτομερή ενημέρωση, τόνισαν την ανάγκη της ανοιχτής επικοινωνίας και ενημέρωσης, τόσο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου,  όσο και των δημοτών, μέσα από την ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΛ, η οποία ουσιαστικά σήμερα δεν λειτουργεί. Τονίστηκε επίσης η ανάγκη, στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουν οι δημότες, να αναδειχθεί με κάθε τρόπο ο κοινωφελής, μη κερδοσκοπικός, ρόλος της και ο χαρακτήρας του νερού ως κοινωνικού αγαθού, η ανάγκη της αξιολόγησης των υπηρεσιών μέσα από Πρότυπα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, αλλά και της αξιολόγησης και της επιμόρφωσης του προσωπικού.

Οι επισκέψεις και οι επαφές της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών συνεχίζονται


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου