Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Αφαιρέθηκε η παράνομη και επικίνδυνη πινακίδα στην είσοδο της Λαμίας

Η σημερινή κατάσταση
Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής αφού αφαιρέθηκε η παράνομη και επικίνδυνη διαφημιστική ανάρτηση πάνω σε πινακίδα STOP στην είσοδο της πόλης.
Δείτε και την ερώτηση που απευθύναμε μετά την καταγγελία συμπολίτη μας:


Λαμία, 5 Δεκεμβρίου 2011
Προς
Το Δήμο Λαμιέων
Σας στέλνουμε συνημμένα την έγγραφη διαμαρτυρία, με φωτογραφία, συνδημότη μας σχετικά με την διαφημιστική πινακίδα που έχει αναρτηθεί στα φανάρια της εισόδου της πόλης στην Έκθεση, μπροστά στη ΔΕΗ.
Η προηγούμενη επικίνδυνη κατάσταση
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η ανάρτηση συνιστά υπαίθρια διαφήμιση και είναι παράνομη. Αλλά το σπουδαιότερο είναι αυτό που αναφέρει ο συνδημότης μας, ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος να προκαλέσει ατύχημα, αφού βρίσκεται σε τέτοια θέση (κρύβει το φανάρι!) που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στους οδηγούς ή να επηρεάσει με οποιονδήποτε τρόπο την κυκλοφορία.

Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, αν η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πάρει από το Δήμο την απαραίτητη άδεια για υπαίθρια διαφήμιση, αν έχετε προχωρήσει σε αυτοψία για την χωροθέτηση της ανάρτησης καθώς και τις περαιτέρω ενέργειές σας για την αφαίρεσή της, προκειμένου να ενημερώσουμε με τη σειρά μας τον καταγγέλλοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου