Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Έκτακτη συνεδρίαση Δ.Σ. Λαμιέων το Σάββατο!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τους προς διαθεσιμότητα  υπαλλήλους  του Δήμου Λαμιέων και την αυριανή  λήξη της προθεσμίας που έχει δοθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αποστολή των καταστάσεων με ονόματα υπαλλήλων ,πριν από  λίγο  αποφασίστηκε  η έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ.στη μια το μεσημέρι του Σαββάτου.
Μοναδικό  θέμα της συζήτησης είναι η διαθεσιμότητα των υπαλλήλων και η λήψη  απόφαση-ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Μάλιστα στην υπόθεση καλούνται να πάρουν θέση και οι  πέντε βουλευτές του Νομού. Ειδικότερα το σωματείο εργαζομένων στον Δήμο  καλεί  προσωπικά και ονομαστικά τους βουλευτές να  πάρουν μέρος στο αυριανό  ΔΣ. Αλλά και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Κλέαρχο Περγαντά.

Είναι γνωστό πάντων ότι  τόσο ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς όσο και ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς είναι αποφασισμένοι   να μην στείλουν καταστάσεις αλλά και να μην υπογράψουν τις διαπιστωτικές πράξεις για την απομάκρυνση  υπαλλήλων των φορέων των οποίων προΐστανται. Σήμερα  η Περιφέρεια Στερεάς απέστειλε έγγραφο στο υπουργείο εσωτερικών με το όποιο κάνει γνωστό ότι  είναι αδύνατη η αποστολή  των καταστάσεων  αφού η αρμόδια υπηρεσία είναι υπό κατάληψη ενώ αυτό δεν μπορεί να  γίνει  ούτε το Σάββατο  , ημέρα  λήξης της προθεσμίας αφού είναι  μη εργάσιμη ημέρα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ
                                             ΠΡΟΣ                                  
      - ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ
           ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΧΡΗΣΤΟ
                                      -ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΟΜΟΥ      ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ:
                                                         1) κ.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ
                                                         2)Κα  ΜΑΚΡΗ- ΘΕΟΔΩΡΟΥ     ΕΛΕΝΗ
                                                         3)κ. ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ
                                                         4)κ. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
                                                 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΚΛΕΑΡΧΟ                                                  
                                                               ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Μ.Μ.Ε.
                                                                 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
 Το Σωματείο με την επωνυμία «Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Λαμιέων» ενόψει της ψήφισης των απάνθρωπων μέτρων που αφορούν μεταξύ άλλων την διαθεσιμότητα πληθώρας υπαλλήλων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παράλληλα με τις έντονες και διαρκείς κινητοποιήσεις μας, προκαλέσαμε ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ με θέμα την «λήψη απόφασης σχετικά με την επικείμενη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων του Δήμου Λαμιέων και δέσμευση εκ μέρους των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανάληψη του οικονομικού και πολιτικού κόστους της ενδεχόμενης εφαρμογής της» που θα συγκληθεί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην οδό Αινιάνων αρ. 6. Ως εκ τούτου                              
                                         ΣΑΣ  ΚΑΛΟΥΜΕ
Να παρευρεθείτε στο ως άνω Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να λάβετε θέσεις για το αμφιλεγόμενο αυτό θέμα, το οποίο τυγχάνοντος εφαρμογής θα θέσει σε πλήρη κατάρρευση τη λειτουργία του Δήμου Λαμιέων.
 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΑΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ                        ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ


Πηγή
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου