Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Καταγγελία του Προέδρου Ι.Σ.Φ. για την Κοινωφελή του Δήμου‏ Λαμιέων

Λαμία 19-7-2011
Κον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμίας


Κε Πρόεδρε
Όπως γνωρίζετε μετά από την απόφαση 442/2011 του Δημοτικού Συμβουλίου που προεδρεύετε, ορίστηκα σαν εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λαμιέων, με αναπληρωματικό μέλος τον κο Παπαγεωργίου Ιωάννη.
Μετά την συγκρότηση σε σώμα του ΔΣ στις 8/7/2011, ειδοποιήθηκα την Δεύτερα (18/7) να προσέλθω σε συνεδρίαση του ΔΣ την επόμενη ημέρα Τρίτη (19/7) για να ψηφίσουμε τον Προϋπολογισμό της Επιχείρησης, χωρίς να ενημερωθώ ούτε καν για τα βασικά.
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ κληθήκαμε να ψηφίσουμε ένα Προϋπολογισμό ύψους 1.651.918,78 ευρώ, όπου μόνο μετά από επιμονή απαίτηση μας δόθηκε μια εισηγητική έκθεση 4 σελίδων !!!! με δεκάδες κωδικούς και πoσά για τα οποία έπρεπε εδώ και τώρα να αποφασίσουμε, χωρίς να γνωρίζουμε τι σημαίνουν όλα αυτά.
Οι οποιεσδήποτε προσχηματικές δικαιολογίες (θα μείνουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, δεν θα πληρωθούν οι προμηθευτές, δεν υπήρχε χρόνος για την σύνταξη του Προϋπολογισμού, κλπ,κλπ) δεν νομιμοποιούν την έγκριση, στην κυριολεξία στο πόδι, δαπανών εκατομμυρίων που θα κληθούν να πληρώσουν οι δημότες.

Επειδή η παρουσία μου στο ΔΣ του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λαμιέων, δεν θέλω να είναι διακοσμητική, εξέφρασα τις αντιρρήσεις μου και ψήφισα αρνητικά.

Κε Πρόεδρε
Παρακαλώ ενημερώστε το Δημοτικό Συμβούλιο και σαν προϊστάμενη αρχη, φροντίστε για την σωστή λειτουργία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λαμιέων.
Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είμαι αρωγός σε οποιαδήποτε μελλοντική δυσλειτουργία.

Με τιμή
Λεωνίδας Αναγνωστόπουλος
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
-Δήμαρχος Λαμίας
-Πρόεδρος Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου