Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Πόσα χρήματα θα πληρώσουμε για ένα ράλλυ που ανακοινώθηκε ευρωπαϊκό και κατέληξε μάλλον, Φθιωτικό!!!

Προφανώς θα θυμάστε με πόση περηφάνια και επισημότητα ανακοινώθηκε η μεταφορά του "ράλλυ Χαλκιδικής", στην πόλη της Λαμίας με νέα ονομασία "35ο ράλλυ ΕΛΠΑ", από το Δήμαρχο Λαμιέων και τον πρόεδρο της ΕΛΠΑ, μιλώντας για έναν αγώνα με αίγλη που θα προσμετράει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τελικά, κρίμα οι συσκέψεις και οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις για ένα ράλλυ που ούτε στο υποβαθμισμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα προσμετράει αλλά μάλλον ούτε καν στο ελληνικό, αφού η ανακοίνωση της ΕΛΠΑ δεν ξεκαθαρίζει τι στο καλό τελικά θα είναι αυτό το ράλλυ, εκτός από "πρωταπριλιάτικο" αστείο.
Μάλλον για μια ακόμη φορά ο ..."πρόεδρος" της ΕΛΠΑ, μας "έπιασε Κώτσους" αν και προλαβαίνουμε να αντιδράσουμε και να μην "ξηλωθούμε" σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς για κάτι που τίποτα δεν πρόκειται να προσφέρει στην περιοχή μας.
Έτσι δεν είναι Δήμαρχε;

Πάντως αν το αποφασίσετε, ρωτήστε απ' αυτούς που ανακοινώθηκαν (δείτε παρακάτω), ποιοί θα πληρώσουν τη χορηγία που υποσχέθηκαν!!!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΠΑ:

Σύμφωνα με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 35ου Ράλλυ ΕΛΠΑ, ο αγώνας, ο οποίος θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί 1-3 Απριλίου 2011 με επίκεντρο την πόλη της Λαμίας, δε θα προσμετρήσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ.
Η μεταφορά του Ράλλυ ΕΛΠΑ στις αρχές του ημερολογίου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος όπως επίσης η αλλαγή της επιφάνειας διεξαγωγής του (άσφαλτος) είχαν ως στόχο την προσέλκυση περισσότερων διεθνών πληρωμάτων. Ωστόσο, σήμερα, με μόλις ένα μήνα να υπολείπεται για την εκκίνηση του αγώνα, η εκδήλωση ενδιαφέροντος από συμμετέχοντες του εξωτερικού είναι μηδαμινή, γεγονός που, σε συνδυασμό με τη δυσκολία εύρεσης ισχυρών χορηγών εν μέσω οικονομικής κρίσης, οδήγησε στη λήψη της εν λόγω απόφασης.

Η ΕΛΠΑ θα προχωρήσει στη διοργάνωση του αγώνα χωρίς καμία παραχώρηση από άποψη προδιαγραφών. Το 35ο Ράλλυ ΕΛΠΑ θα προσαρμοστεί κατάλληλα στις προδιαγραφές του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ράλλυ. Όλες οι τροποποιήσεις θα ανακοινωθούν σύντομα με δελτία Τύπου και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα.

LamiaNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου