Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Παναγιώτης Στασινός για πισίνα ΤΕΙ και Final four πόλο (βίντεο)

Η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας,Παναγιώτη Στασινού για την πισίνα των ΤΕΙ στο Δημοτικό Συμβούλιο της 20ης Μαΐου 2013,κατά την διάρκεια της συζήτησης της τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης.



Σχετικά:
Θα κολυμπάμε με… ‘’χρυσά μπρατσάκια’’ στην Λαμία;
Προχειρότητα και παραλείψεις στην λειτουργία της πισίνας του ΤΕΙ Λαμίας


2 σχόλια:

  1. Αντί να βλέπει κανείς μόνο το απόσπασμα από τη ομιλία του γιατρού μπορεί να δει όλη την συνεδρίαση για να έχει σφαιρική άποψη και όχι ΄΄κατευθυνόμενη΄΄, γιατί ο διάλογος έγινε σε δημόσια Συνέδριαση και εκεί εκτός από την δημόσια απευθείας μετάδοση κρατιουνται και πρακτικά και ταυτόχρονα αναρτούνται και τα αρχεία video των συνεδρίασεων, προσιτά σε όλους, με μόνο σκοπό να υπάρχει διάχυση της πληροφορίας: http://www.youtube.com/watch?v=X6nVhA4fhlI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέλος Σ.Ε.Πρωτοβουλίας22/5/13, 9:43 μ.μ.

    Επειδή έχουμε χορτάσει με κατευθυνόμενη πληροφόρηση, από την Δημοτική Παράταξη που κυβερνά την Λαμία τα τελευταία 14 χρόνια, θεωρούμε ευλογία την μεγάλη διάδοση και διάχυση της πληροφορίας σε ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, όπως συμβαίνει εδώ στην Λαμία τελευταία.

    Πλέον με μια απλή αναζήτηση σε εφημερίδες και διαδίκτυο οι αναγνώστης που ενδιαφέρεται μπορεί εύκολα να μάθει για τις απόψεις, τις θέσεις και τις δραστηριότητες των Δημοτικών Παρατάξεων και των Δημοτικών Συμβούλων.

    Εδώ στο blog μας, στην ιστοσελίδα www.pepla.gr καθώς και στην θέση ''Δραστηριότητες του Δημοτικού μας Συμβούλου'' http://lamia.gr/tracker-drastiriotites-dim-sym/614 μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών και να μας κρίνει έτσι καθημερινά.

    Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις των δημοτών μας βοηθούν ώστε να ολοκληρώνουμε την άποψη για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να παρουσιάζουμε τις τοποθετήσεις μας,μέσα αλλά και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή