Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Final Four Polo στη Λαμία: Η Eurovision θα στοίχιζε λιγότερο!

Ως πολίτης αυτής της πόλης η οποία συνεχίζει να ζει - ΚΟΙΜΑΤΑΙ- στο δικό της κόσμο και να δέχεται ως ΜΈΣΟ προώθηση της πόλης μια διοργάνωση ενός final 4 σε ένα άθλημα το οποίο ούτε την δημοσιότητα έχει όπως για παράδειγμα το basket (αυτή είναι η αλήθεια και σε τέτοιες εποχές είναι πλεονασμός να ξοδεύεις λεφτά κάπου που δεν θα σου αποδώσει) αλλά ούτε και την υποδομή - εγκατάσταση και να προχωρά η δημοτική αρχή να κατασκευάζει ή καλύτερα να ανακατασκευάζει μια πισίνα 10ετιας δίνοντας ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ χιλιάδες ευρώ για να παρευρεθούν 100 άτομα (τόση ήταν η χωρητικότητα των κερκίδων) ενώ οι εποχές είναι τραγικές είναι άνευ σχολιασμού.

Ας μας απαντήσει η δημοτική αρχή αν αυτά τα λεφτά που ξοδεύτηκαν θα αποδώσουν και σε τι ορίζονται χρόνου.

Αναλογικά περισσότερο στοίχησε το final 4 στη Λαμία παρά η Eurovision στους Σουηδούς!!!!!!!!!!


Ζούμε το παράλογο... να ξοδεύονται λεφτά για ιδιωτικούς αθλητικούς συλλόγους όταν ο κ. Σταικούρας κόβει συντάξεις από ηλικιωμένους και οι άνεργοι αυξάνονται καθημερινώς....

Τώρα αν από τα λεφτά αυτά δεν βλέπουμε ότι θα προαχθεί ο αθλητισμός της Λαμίας τότε ας σοβαρευτούμε και να δούμε τους πραγματικού λόγους που αυτά γίνονται... αν η δημοτική αρχή νοιαζόταν για τον αθλητισμό τόσα χρόνια που υπήρχαν λεφτά θα έφτιαχνε την Δημοτική πισίνα. Αλλά προ κρίσης ο κ. Σταικούρας και η δημοτική αρχή είχε άλλα αθλήματα για να προβληθούν.... "τελικά όλα για τον αθλητισμό γίνονται".

Αναγνώστης
Στο lamiareport.gr

5 σχόλια:

  1. Αργύρης Τσιπτσές20/5/13, 12:10 μ.μ.

    Επειδή ΄΄κάποιοι΄΄ πόνεσαν και φροντίζουν καθημερινά εδώ και ημέρες να το δείξουν με κάθε τρόπο, που επιτέλους μια δαπάνη του Δημοσίου (ΤΕΙ) μερικών εκατομμυρίων (δραχμών τότε)μετά από 12 χρόνια γίνεται χρήσιμη και παραδίδεται στον κόσμο, από το να αποτελεί αποθήκη άχρηστων υλικών και εστία ρύπανσης.
    Στο πλαίσιο αυτό ορισμένοι αρθρογραφούντες ΄΄κιτρινιστές΄΄ προσπαθούν λαϊκίζοντας να κάνουν το άσπρο μαύρο. Δυστυχώς για αυτούς το ψέμα έχει κοντά πόδια αφού ο δήμος επιχορηγήθηκε από το Υπουργείο με 60.000 για την διεξαγωγή του final-4 χωρίς να χρεώσει το ταμείο του που όψιμα όπως όψιμα ορισμένοι κόπτονται και για του λόγου το αληθές ρίξτε μια ματιά στο link http://et.diavgeia.gov.gr/f/yppot/ada/%CE%92%CE%95%CE%9D%CE%A5%CE%93-26%CE%A4α για να καταλάβετε τα ψέμματα που λένε.
    Εν κατακλείδι ένα είναι το γεγονός που έζησα τις ημέρες αυτές. Αν δεν ήταν ο δήμαρχος final4 δεν θα γινόταν. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/5/13, 1:31 μ.μ.

    Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι; τι είναι αυτά που ανεβάζετε στο site σας, ξεφτίλα εντελώς. Τι ανυπόστατη σύγκριση είναι αυτή; Αντί να χειροκροτείτε την προσπάθεια μιας πραγματικά μικρής ομάδας ανθρώπων με πολύ όρεξη και μεράκι οι οποίοι κατάφεραν να διοργανώσουν άψογα ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός στην μικρή μας Λαμία εσείς θέλετε να την κάνετε ακόμα πιο μικρή. Μπράβο σας ήσασταν και υποψήφιοι για την Δημαρχία. Κερκίδα 100 ατόμων; λάθος σας πληροφορήσανε, λεφτά στον συνδιοργανωτή σύλλογο; Λάθος σας πληροφορήσανε. Μας λέτε το άθλημα δεν έχει δημοσιότητα; πάλι λάθος σας τα λένε, είναι το μόνο που μας εκπροσωπεί σε όλες τις Ολυμπιάδες. Μαζί σας συμφωνούμε ότι κόβονται συντάξεις από τους ηλικιωμένους δεν μας λέτε όμως τι θέλετε να γίνει; Να σταματήσει η Παιδεία και ο Αθλητισμός; Να μαραζώσει ο τόπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαχειριστής20/5/13, 9:18 μ.μ.

    Βλέπουμε πως σας αρέσει η λογοκρισία φίλοι σχολιαστές.
    Στην Πρωτοβουλία όμως όχι.

    ''Ο,τι συμβαίνει στην πόλη μας σχολιάζεται και αναλύεται με απόψεις,πολλές φορές αλληλοσυγκρουόμενες.

    Αν θέλετε συμμετέχετε αλλιώς όχι.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/5/13, 10:45 μ.μ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟ lAMIAREPORT

    Λασπολόγοι είναι αυτοί που συναινούν ή μένουν απαθείς στο κόψιμο μισθών και συντάξεων, στη μη παροχή φαρμάκων στους καρκινοπαθείς, στην πολτική αύξησης των ανέργων, των πεινασμένων παιδιών.

    Λασπολόγοι ειναι αυτοί που κάνουν τα πάντα για να προβληθούν και να ικανοποιήσουν εγωιστικά συνφέροντα είτε πολιτικά είτε οτι άλλο θέλει μένοντας απαθείς στην καταστροφή και τον τρόμο που υπάρχει γύρω τους.

    Ως προς το λαικισμό να πω οτι κάποιοι που μίλησαν για το τραγικό συμβαν της Λάρισας ή το τραγικό συμβαν της πυρπόλησης ελληνα πολιτη αν θυμάστε αμέσως χαρακτηρίστηκαν έτσι.... αν ειναι αυτο λαικισμός τότε λαικίζω!

    τα 60,000 που αναφέρει αναγνώστης ως απάντηση στο άρθρο για το κόστος του final 4 αν τα θεωρεί λίγα τότε ας τα έβαζε ο ίδιος... Τα 60,000 εφυγαν απο ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ άρα απο το δημόσιο γεγονός που είναι ακόμη πιο τραγικό διότι τελικά αποδεικνύεται ότι για κάποιους λεφτά υπάρχουν!!!! Όταν μια χώρα και κάποιοι πολιτικοί κόβουν μισθούς, συντάξεις, φάρμακα , αφήνουν επιχείρησεις απλήρωτες ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ούτε 60,000 αλλά ούτε 1 ΕΥΡΩ για να φτιαξεις μια πισίνα για ένα γεγονός το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε άλλη αθλητική εγκατάσταση.

    Οταν κάθε κρατική δαπάνη μπορεί να ελεχθεί απο τον καθε έλληνα πολίτη τότε θα μιλάμε για καθαρές κουβέντες.....

    Δημοτική πισίνα υπάρχει..,Τώρα αν η κάθε "θείτσα" για να κολυμπησει δωρέαν θέλει 50αρα και οχι 25αρα δεν θα της λύσω το πρόβλημα ούτε το ψώνιο....
    Ως προς τους συλλόγους και τους αθλητές τους θα πω οτι πληρώνουν στις ομάδες τους.... Ερώτηση: Οι σύλλογοι πληρώνουν το δήμο για τη χρήση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ;;;;;

    Αλήθεια τόσα χρόνια εσείς κύριοι που είσασταν να νοιαστείτε για τα παιδάκια που κολυμπούν στην δημοτική πισίνα σε άθλιες συνθήκες;;; Απλά τώρα στράφηκαν τα φώτα της τοπικής!!!!!! δημοσιότητας (δηλαδή πρώτος στο χωριό και τελευταίος στην πόλη) και "σκεφτήκαμε " τον υγρό στίβο....

    ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Όπως έγινε και με το Basket και το Βολλευ στη Λαμία όπου όταν υπήρχε η προβολή έτρεχαν από πίσω ολοι το ίδιο γίνεται και τώρα..... Σε κανα χρόνο που δεν θα πατά κανείς στους αγώνες να δώ τι θα λέτε για την απαξίωση που θα κάνουν αυτοί που τώρα "νοιάστηκαν για το αθλητικό καλό του υγρού στίβου".

    Να μην αναφερθώ στο επεισόδιο της συνέντευξης τύπου με την αποχώρηση του δημάρχου...... ΜΑ!!!! για το καλό της αθλητικής νεολαίας δεν γίνοναι όλα;;; ή μήπως ΟΧΙ;;;


    Τέλος ως προς το σχόλιο: "Αν δεν ήταν ο δήμαρχος Γιώργος Κοτρωνιάς, final-4 δεν θα γινόταν, αλλά και η πισίνα ακόμα θα ήταν χώρος εναπόθεσης άχρηστων αντικειμένων αντί να αποτελέσει ένα ακόμα χώρο άθλησης της νεολαίας της πόλης."


    Μου αρέσει που ενώ λές οτι η πισίνα ηταν χώρος εναπόθεσης αχρήστων αντικειμένων τόσα χρόνια κάτι το οποίο βρίσκεις απαράδεκτο.... δεν αναφέρεις καν και ίσως δεν θα σου πέρασε από το μυαλό ΤΙς ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ο οποίος σε έναν χώρο της επίβλεψης του τόν είχε καταντήσει έτσι.... διότι τα θρανία μέσα στην πισίνα δεν έπεσαν απο τον ουρανό με την βροχή.

    Τόσα χρόνια ο κάθε πρόεδρος του ΤΕΙ δεν μπορούσε να βρει ενα κονδύλι για την πισίνα;;; απλα δεν μας ενδιέφερε τότε.... Είχαμε να ασχοληθούμε με το βολεευ και το μπασκετ!!!

    Final 4 κόστους 60,000 για 100 άτομα μακάρι να μην γινόταν!!!


    Το πόλο ειναι ένα άθλημα μη ευρέως γνωστό.... σε περιόδους ισχνών αγελάδων δεν δαπανάς λεφτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κατά τα άλλα ''ευαισθητοπιημ ένος΄΄ αναγνώστης από τις αναφορές του τύπου :
    ..για 100 άτομα μακάρι να μην γινόταν!!
    ..επεισόδιο της συνέντευξης τύπου με την αποχώρηση...
    ..Το πόλο είναι ένα άθλημα μη ευρέως γνωστό
    ..αν η κάθε "θείτσα" για να κολυμπησει δωρέαν θέλει 50αρα ...κ.α.
    καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για το φαινόμενο ΄΄καναπεδάκιους laptάκιους΄΄ που εκτός από σοφάρισμα και και κριτική δεν έχει κάνει τίποτα άλλο στην ΄΄κακομοιριασμέ νη΄΄ ζωή του και κρυπτώμενος πίσω από την ανωνυμία πιστεύει ότι με τις άναρθρες κραυγές και αναρτήσεις τέτοιου είδους(για ένα θέμα που όχι απλά δεν το κατέχει αλλά και δεν ξέρει στοιχειωδώς κατά που πέφτει αυτή η πισίνα),θα καταφέρει να βγει από την ΄΄αφανειά του΄΄και την ΄΄μιζέρια του΄΄ επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο αυτό που ο ίδιος ξεκινώντας γράφει και του το αφιερώνω...
    "Λασπολόγοι είναι αυτοί που κάνουν τα πάντα για να προβληθούν και να ικανοποιήσουν εγωιστικά συμφέροντα"..
    Περαστικά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή