Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Τι θα γίνει τελικά με τις παρανομίες του κέντρου της Λαμίας;(βίντεο και ηχητικά αρχεία)

Πριν από ένα μήνα,στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο,στην Λαμία ψηφίστηκε ομόφωνα ο νέος Κανονισμός Λειτουργίας Κοινόχρηστων Χώρων,μετά από διαβούλευση και συζήτηση που κράτησε περίπου ένα χρόνο.

Η Δημοτική Αρχή όμως, παρ όλες τις πολλές υποσχέσεις για την αυστηρή τήρησή του, φαίνεται πως αδυνατεί να την εφαρμόσει με αποτέλεσμα και τα όσα τραγελαφικά αναφέρονται στην σατυρική μας ανάρτηση με τίτλο: ''Κόκκινη Συνοικία'' το κέντρο της Λαμίας, με βίντεο και πληροφορίες που μας έστειλαν αγανακτισμένοι αναγνώστες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση το προηγούμενο Σάββατο ήταν εντελώς εκτός ελέγχου με πλήρη απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας και με καταγγελίες σε Δήμο, Αστυνομία και Εισαγγελέα από πολίτες που ενοχλήθηκαν από την ασυδοσία και την ανομία που επικρατούσε.

Επειδή ο συγκεκριμένος Κανονισμός Λειτουργίας είχε προταθεί εδώ και δύο χρόνια από την Πρωτοβουλία (4/2/2011) και με δεδομένη την δέσμευση της κίνησής μας για παρακολούθηση και τήρηση των όσων έχουν συμφωνηθεί(από όλες τις πλευρές) υποσχόμαστε πως θα πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση ώστε να μην γίνει τελικά το κέντρο της Λαμίας ''Κόκκινη Συνοικία''.

Δείτε αναφορά για την καταστρατήγηση του Κανονισμού, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, από τον εκπρόσωπο της Πρωτοβουλίας, Δημοτικό Σύμβουλο, Παναγιώτη Στασινό:



Ακούστε,σε απόσπασμα του Λαμία FM1,τον Δήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Κοτρωνιά να απαντά σε ερωτήσεις για την κατάσταση του κέντρου της πόλης:



Καθώς και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σπύρο Ηλιόπουλο,στην ίδια εκπομπή,να τοποθετείται για την ανάρτηση του blog μας αλλά και για την στάση που θα κρατήσει η Δημοτική Αστυνομία σε παρόμοιες ''παρανομίες'':



2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/5/13, 12:26 π.μ.

    Χθες Αγιου Κωνσταντινου , ετυχε να περασω στην πλατεια Ελευθεριας ακριβως ώρα 02.00΄ οποτε τα 2 γωνιακα καφε-μπαρ (δεν ξερω καν αν εχουν αδεια νυχτερινου μπαρ με μουσικη) δουλευαν με υπερβολικη ενταση μουσικης , σκηνικο απαραδεκτο που δειχνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τη διαπλοκη σε ολο της το μεγαλειο των Υπηρεσιων μας.
    Ας αναλαβουν ευθυνη καποιοι αντιδημαρχοι και λοιποι φορεις και Αστυνομιες που κανουν τα στραβα ματια. Ο κοσμος ΞΥΠΝΗΣΕ εστω και αργα , και η φτωχεια θα μας ενωσει παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/6/13, 10:04 π.μ.

    den yparxetai eilikreina edw o kosmos peinaei h kokkinh synoikia mas eleipe.aporw poios phre auth thn apofash.tha erthoun oloi oi alodapoi gia theates ntroph!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή