Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Στ. Σταμέλλος:''Ζητά και τα ρέστα ο Δήμαρχος Μακρακώμης για την παράνομη κατεδάφιση της γέφυρας στο Καστρί'' (ηχητικό αρχείο)

Κακοπροαίρετοι όσοι ανέδειξαν το θέμα της -παράνομης-κατεδάφισης της γέφυρας στο Καστρί  Μακρακώμης

Ο Δήμαρχος Μακρακώμης, με μεγάλη άνεση είναι αλήθεια, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο ΛΑΜΙΑ FM1 προσπάθησε να επιρρίψει ευθύνες σε όσους ανέδειξαν το θέμα της παράνομης κατεδάφισης της γέφυρας στο Καστρί χαρακτηρίζοντας τους ως κακοπροαίρετους, που θέλουν να κάνουν ζημιά.

Σε παρατήρηση της δημοσιογράφου, πως οι πολίτες έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να καταγγέλλουν αυθαιρεσίες, απάντησε επί λέξει: «Απλά να’ ναι καλοπροαίρετα όλα αυτά που γίνονται, γιατί υπάρχει και η άλλη πλευρά, γίνεται για να γίνεται, για να γίνει δηλαδή ζημιά κάποιες φορές»
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης:



Σε ό,τι αφορά δε τον χαρακτηρισμό της γέφυρας ως μνημείου, αντί να χαντακωθεί γιατί υποτίθεται ότι αυτό είναι δική του ευθύνη, ζητάει και τα ρέστα. Λέει χαρακτηριστικά:
«… αλλά δεν χαρακτηρίστηκε ποτέ αυτή η γέφυρα μνημείο από κανέναν. Ούτε καν κουβέντα δεν έγινε ποτέ. Τώρα που υπάρχουν οι εργασίες, τώρα το θέμα ανέκυψε»

Αν ο δήμαρχος, ο νοικοκύρης της περιοχής, δεύτερη τετραετία δήμαρχος, δεν έχει φροντίσει να αναδείξει, να προστατέψει και να χαρακτηρίσει τα μνημεία της περιοχής του, ποιος θέλει να έρθει να τα προστατέψει; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Όμως το ερώτημα είναι, πού είναι οι εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης; πού είναι οι βουλευτές; γιατί κρύβονται; δεν έχουν το θάρρος να πουν την άποψή τους;


Στέφανος Σταμέλλος
Μέλος της Οικολογίας Αλληλεγγύης Στερεάς
http://oikologiki-sterea.blogspot.com

Ολόκληρη την συνέντευξη του Δημάρχου στον Lamiafm1 μπορείτε να ακούσετε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου