Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Γ.Σ.Λαμία-Ε.Α.Πατρών σήμερα στις 19:30 στο Χαλκιοπούλειο

Οι δύο καλύτερες επαρχιακές ομάδες της Volleyleague θα αναμετρηθούν σήμερα Τετάρτη (23/3) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στις 19:00 στο Χαλκιοπούλειο ο Γ.Σ.Λαμία θα φιλοξενήσει την Ε.Α.Πατρών σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, αφού οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων είναι πάντα συναρπαστικές.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως θέλουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Φυσικά υπάρχει και το κίνητρο του γοήτρου για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου που θα προσπαθήσει να "γλυκάνει" τους φίλους της μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Στην αντίπερα όχθη οι Αχαιοί έχουν άμεση ανάγκη από το τρίποντο της νίκης στη "μάχη" που δίνουν για είσοδο στην πρώτη τετράδα. Γνωρίζουν όμως πως θα έχουν δύσκολη αποστολή μέσα σε μία έδρα που αντιμετωπίζουν πάντα πρόβλημα.

«Το ότι είμαστε αδιάφοροι βαθμολογικά δεν σημαίνει ότι τα έχουμε παρατήσει. Θα παλέψουμε για τη νίκη αφού υπάρχει στη μέση και το γόητρο. Είμαστε οι δύο κορυφαίες επαρχιακές ομάδες ενώ θέλουμε να κερδίσουμε και για τον κόσμο που μας στηρίζει από την αρχή της χρονιάς», τόνισε ο λίμπερο της Λαμίας Δημήτρης Γκαράς ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην Πάτρα.

«Δεν υπάρχει στο μυαλό μας καμία σκέψη για ρεβάνς, λόγω του περσινού αποκλεισμού μας, παρά μόνο το να πάρουμε τους βαθμούς για να μείνουμε ζωντανοί στη μάχη της τετράδας», σημείωσε από την πλευρά του ο Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος δεν υπολογίζει και πάλι τον Βραζιλιάνο Αντρεζίνια, αλλά εμφανίστηκε σίγουρος για την ομάδα του: «Πιστεύω ότι τον τελευταίο καιρό παίζουμε το καλύτερο βόλεϊ και παρόλο που ο αντίπαλος μας θα παίξει ελεύθερα καθώς δεν έχει άγχος, κι εμείς θα συνεχίσουμε το σερί των καλών εμφανίσεων».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το STAR Κεντρικής Ελλάδας σε περιγραφή του Γιώργου Καραγιάννη και θα τον διευθύνουν οι Γεωργουλέας, Καραμπέτσος.

Lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου