Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Το θέατρο ''Δεν σφραγίζω-δεν σφραγίζω'' από τον Δήμο Λαμιέων!


Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν τελευταία στον Δήμο Λαμιέων αφού φαίνεται να υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενες αποφάσεις σχετικά με τις παρανομίες των καταστημάτων του κέντρου.

Συγκεκριμένα την ώρα που η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποφασίζει ανάκληση αδειών (21-3-2013) και σφράγιση των καταστημάτων που παρανομούν, παράλληλα η Δημοτική Κοινότητα Λαμίας (15-4-2013) προχωρά  σε προεγκρίσεις νέων αδειών των ίδιων καταστημάτων!

Το μήνυμα προς τους επιχειρηματίες σαφές: παρανομήστε όσο μπορείτε αφού δεν θα τιμωρηθεί κανείς! 


Τα παραπάνω όμως επιβαρύνουν οικονομικά τον Δήμο με απώλεια σημαντικών εσόδων, διαταράσσουν την επιχειρηματικότητα και τον ανταγωνισμό, δημιουργούν εύλογα αισθήματα αδικίας και διαφορετικής αντιμετώπισης σε όσα καταστήματα είναι νόμιμα ή εφαρμόστηκε η νομοθεσία και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες ποινές, ενώ συντηρούν την αναρχία και την ανομία που υπάρχει στο κέντρο της πόλης.

Πότε επιτέλους ο Δήμος Λαμιέων θα χαράξει συγκεκριμένη πολιτική αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων ώστε να αποφεύγονται αποφάσεις οργάνων που δημιουργούν κλίμα αμφισβήτησης και εκθέτουν την ομαλή του λειτουργία;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου