Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Μια ακόμα ανακοίνωση σε βάρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Δημοτικής Επιτροπής Λαμίας

Τελειωμό δεν έχουν ο καταγγελίες για δυσλειτουργίες της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Δημοτικής Επιτροπής Λαμίας.
Αυτή την φορά νέα επιστολή με προβλήματα της Επαγγελματικής Σχολής Λαμίας στέλνει ο Σύλλογος Διδασκόντων,στην οποία καταγγέλλουν την Επιτροπή για κωλυσιεργίες και αδιαφορία παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις για πρόσληψη καθαρίστριας στο σχολείο.

Διαβάστε την επιστολή:

Πρόσληψη καθαρίστριας

Στις 31-12-2011 συνταξιοδοτήθηκε η καθαρίστρια του σχολείου μας με απόφαση που υπογράφει ο Δήμαρχος Λαμίας
(άρα γνώστης του προβλήματος ). Στις 9 -1-2012 με το υπ. αρ.πρωτ.Δ.Λαμιέων 1471/10-1-2012 και στις 22-2-2012 με το υπ. αρ.πρωτ.Δ.Λαμιέων 12591/22-2-2012 έγγραφό μας προς την Εν. Σχ. Επιτροπή Δ/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Λαμίας με κοινοποίηση και στον κ. Αντιδήμαρχο υπ. για θέματα Παιδείας, ζητάμε την πρόσληψη καθαρίστριας , ως όφειλαν να πράξουν. Μετά από προφορικές διαβεβαιώσεις του Προέδρου της Σχ. Επιτροπής ότι θα προσλάβουν καθαρίστρια και την Δευτέρα ή Παρασκευή θα είναι στο σχολείο μας, προσπαθήσαμε να καλύψουμε την διαμορφωθείσα κατάσταση από μόνοι μας . Επειδή όμως έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες , δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε αυτή την αντιμετώπιση απέναντί μας.

Σε παρόμοια περίπτωση στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, έστειλαν συνεργείο καθαρισμού άμεσα και στην συνέχεια προσέλαβαν καθαρίστρια.

Είναι λογικό να μην έχουμε μια γραπτή απάντηση στο αίτημά μας μετά από σχεδόν δύο μήνες;
Τα δικά τους παιδιά , θα ήθελαν να έχουν αυτές τις συνθήκες στο σχολείο τους;
Η υγεία των μαθητών εξαρτάται από το "είδος" του σχολείου και της τοποθεσίας του;

Οι μαθητές της ΕΠΑ.Σ Λαμίας είναι "παιδιά ενός κατώτερου Θεού";

Επειδή η μόρφωση και η υγεία των μαθητών μας είναι τα πρώτιστα μελήματά μας , καταγγέλλουμε την ολιγωρία των υπευθύνων και απαιτούμε την λύση του προβλήματος πριν δημιουργηθούν άλλα σοβαρότερα προβλήματα.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων της Επαγγελματικής Σχολής (ΕΠΑ.Σ.) Λαμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου