Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Γυμναστικός-Ηρακλής σήμερα στις 21.00 για το κύπελλο Ελλάδας

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα βρεθούν αντιμέτωποι σε τελικό του Κυπέλλου ο Ηρακλής με τον ΓΣ Λαμία (Σάββατο, 21.00), με τους κυανόλευκους να διεκδικούν το 6ο τους τρόπαιο (σε 8 συμμετοχές) και τους Ρουμελιώτες το παρθενικό (στον δεύτερο τελικό τους).

Η Λαμία το 2007 βρέθηκε στον τελικό του Final 8 της Πάτρας (όπου έχασε από τον ΠΑΟ με 3-0), αλλά στον ημιτελικό η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου (είχε αναλάβει την ημέρα που ξεκινούσε η διοργάνωση!) είχε πληγώσει τον αυριανό αντίπαλο του, καθώς στον ημιτελικό επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού (που είχε ως προπονητή τον Κώστα Δρίκο και παίκτη τον Κώστα Χριστοφιδέλη).

Ο Ηρακλής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά η Λαμία θα έχει σίγουρα την απώλεια του Πέταρ Τσούροβιτς ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.
«Φέτος έχουμε παίξει 11 ματς χωρίς τον Πέταρ κι όσο κι αν έχουμε μάθει να ζούμε χωρίς αυτόν, κόντρα στον Ηρακλή η απώλεια του είναι ακόμη πιο μεγάλη. Ο Ηρακλής είναι σίγουρα το φαβορί, οι δύο ομάδες έφτασαν δίκαια στον τελικό, αλλά κι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε», τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. έχουμε παίξει 11 ματς χωρίς τον Πέταρ κι όσο κι αν έχουμε μάθει να ζούμε χωρίς αυτόν, κόντρα στον Ηρακλή η απώλεια του είναι ακόμη πιο μεγάλη. Ο Ηρακλής είναι σίγουρα το φαβορί, οι δύο ομάδες έφτασαν δίκαια στον τελικό, αλλά κι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε», τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.
''Ήρθαμε στη Σύρο για να πάρουμε το Κύπελλο κι εγώ μέσα μου πίστευα ότι είμαστε το φαβορί. Δεν υποτιμώ τη Λαμία, αλλά είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδo'', τόνισε ο Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι αυτός θα είναι ίσως ο τελευταίος τελικός Κυπέλλου της καριέρας του:''Τον Ιούλιο θα είμαι 41 ετών και νομίζω ότι ίσως ήρθε η ώρα να δω τον εαυτό μου σε έναν διαφορετικό ρόλo''.

volleyleague.gr
``

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου