Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Με το βλέμμα στον τελικό:Γυμναστικός-Παναθηναϊκός στις 17.00

Μετά το χθεσινό ρεπό, το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών επανέρχεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς σήμερα στη Σύρο διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί που φέρνουν αντιμέτωπους ΓΣ Λαμία - Παναθηναϊκό και Ηρακλή - Ολυμπιακό.

Ανήμερα της 1ης Μαρτίου 2007, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος βρέθηκε από την Αθήνα στην Πάτρα προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΓΣ Λαμία, αντί του αποχωρήσαντα Νίκου Νεόφυτου, με την ομάδα της Ρούμελης την ίδια ημέρα να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου.
Ήταν η αρχή μιας πορείας που συνεχίζεται μέχρι σήμερα και η οποία ξεκίνησε ιδανικά, καθώς ο Γυμναστικός απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, μετά από δύο ημέρες νίκησε τον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε για πρώτη (και μοναδική έως τώρα) φορά στον τελικό.
Αντίπαλος της, ο σημερινός αντίπαλος της στον πρώτο (χρονικά) ημιτελικό του Final 8 της Σύρου, Παναθηναϊκός (των Ντάντε, Μαρσελίνιο, Γκόμεζ) που επικράτησε τελικά με 3-0...

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρσι στον προημιτελικό με τον ΠΑΟ, να επικρατεί με 3-0 στην Λαμία.
Κι αν η παράδοση στο Κύπελλο είναι υπέρ του ΠΑΟ (2-0), φέτος η Λαμία έχει δύο νίκες στη Volleyleague, αφού νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Αθήνα, ωστόσο ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μόνο εύκολο δεν θεωρεί το έργο της ομάδας του.

«Ο Παναθηναϊκός παίζει χωρίς άγχος στο Κύπελλο κι αυτό τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο. Είναι δύσκολο παιχνίδι κι εμείς πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.
Η Λαμία δεν έχει προβλήματα σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ιβάν Κόλεφ (κάταγμα στο μετατάρσιο), αλλά θα παραταχθεί ενισχυμένος με τον Σωτήρη Πανταλέοντα.
«Εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος, για να απολαύσουμε το παιχνίδι κι ότι βγει. Έτσι κάναμε με τον Άρη και πιστεύω έχοντας αλλάξει πλέον η ψυχολογία μας θα παίξουμε πάλι καλά», τόνισε από τους πράσινους ο Νίκος Ζουπάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου