Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Απαραίτητη για την υγεία του ανθρώπου η κατανάλωση γαλακτοκομικών!

Η έρευνα έγινε μετά τον σκεπτικισμό που αναπτύσσεται παγκόσμια σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία από την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων και που αντανακλάται παράλληλα σε μια αύξηση της πρόσληψης "ανάλογων""φυτικών προϊόντων(από σόγια,ρύζι,αμύγδαλο ή βρώμη).

Έτσι λοιπόν ανασκόπηση επιστημονικών μελετών δείχνει πως η κατανάλωση γαλακτομικών προϊόντων σχετίζεται:

-με μειωμένο κίνδυνο παιδικής παχυσαρκίας
-βελτιώνει την σύσταση του σώματος
-διευκολύνει τους ενήλικες στην απώλεια σωματικού βάρους
-με μειωμένο κίνδυνο Σακχαρώδους Διαβήτη Τύπου 2
-με μειωμένο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου(ιδιαίτερα Αγγειακού Εγκεφαλικού Επεισοδίου)
-βελτιώνει την Οστική Πυκνότητα
-αντίστροφη τέλος ήταν η συσχέτιση(μειωμένος κίνδυνος) στους καρκίνους Παχέος Εντέρου,Ουροδόχου Κύστεως,Στομάχου και Μαστού.

Βάλτε λοιπόν τα γαλακτοκομικά στην καθημερινή σας διατροφή και αγνοήστε τους ψευδοπροφήτες του διαδικτύου και των ΜΜΕ που προσπαθούν χωρίς κανένα επιστημονικό στοιχείο να σας πείσουν για το αντίθετο.

Δείτε όλη την έρευνα Milk and dairy products: good or bad for human health? An assessment of the totality of scientific evidence με τα αποτελέσματά της εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου