Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Κοινωνικό Φροντιστήριο και φέτος στη Λαμία

Ο Δήμος Λαμιέων μετά την επιτυχημένη πορεία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά τη λειτουργία του.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα παρέχει απογευματινή πρόσθετη διδακτική υποστήριξη σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
Απευθύνεται σε μαθητές οικογενειών που αυτή την εποχή έχουν πρόβλημα να ανταποκριθούν στα έξοδα της φροντιστηριακής διδασκαλίας (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, κ.λ.π.).
Σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς από το Δήμο Λαμιέων καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου και αφού τα συμπληρώσουν να τα καταθέσουν μέχρι 29 Σεπτεμβρίου 2014 στο 2o όροφο του Δημαρχείου στην υπεύθυνη Σοφία Χαρώνη (τηλ. 2231351001 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Ο Δήμος Λαμιέων καλεί παράλληλα τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (αδιόριστους, εν ενεργεία ή συνταξιούχους) που επιθυμούν να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην υπεύθυνη του Δήμου κα Χαρώνη.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2231351001 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι 22/9/2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου