Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«Αναζητώντας την Παράδοση...»: 7ο Σεμινάριο Παραδοσιακού Χορού και Πολιτισμού

Για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος Φίλων του Λυκείου των Ελληνίδων Λαμίας διοργανώνει στην πόλη μας το γνωστό πλέον σε όλους Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών.
Φέτος, «Αναζητούμε την Παράδοση...» του Πηλίου, της Πάρου και των παραλίων της Μ. Ασίας, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 έως και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι στο 12ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή Ανθέων.
Στα μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν συμμετέχουν όχι μόνο χοροδιδάσκαλοι, αλλά και όσοι χορεύουν, αγαπούν και στηρίζουν την παράδοση!
Παράλληλα, την Παρασκευή, 27/09, στο κέντρο «Αρχοντικό» του Σκούρα (Μοσχοχώρι) γλεντήστε μαζί μας σε ένα γλέντι με τοπικό ηχόχρωμα και τιμή εισόδου με πλήρες μενού μόνο 10€!

Το Σάββατο, 28/09, στο κέντρο «Αρίων Palace» (9ο χλμ Λαμίας-Καρπενησίου) ελάτε να ταξιδέψουμε χορεύοντας μέχρι το πρωί σε νησιώτικους και μικρασιάτικους ρυθμούς με την ορχήστρα του Νίκου Οικονομίδη και την Κυριακή Σπανού, αλλά και με την ορχήστρα του Νίκου Μούτσελου στα πηλιορείτικα ακούσματα, με τιμή εισόδου με πλήρες μενού μόνο 15€!!!

Όσοι επιθυμούν μόνο την παρακολούθηση της διδασκαλίας η τιμή είναι 60 €. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του σεμιναρίου και τη διαμονή μπορείτε να επισκεφθείτε το ιστότοπο: www.oflel.gr ή τηλεφωνήστε στο: 22310 20049.

Σας προσκαλούμε να ξαναζήσουμε ένα μοναδικό τριήμερο παράδοσης και ξεγνοιασιάς και να θυμηθούμε πως είναι να γλεντάς μέχρι το πρωί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου