Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Μαγνητικός Τομογράφος και καινούργιος Αξονικός για το Νοσοκομείο Λαμίας!

Αποκλειστικό-Ευχάριστα για το Νοσοκομείο Λαμίας: 
1.250.000 ευρώ για νέο αξονικό αλλά 
και για… μαγνητικό τομογράφο!

Τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας επισκέφθηκε το Δ.Σ του Νοσοκομείου Λαμίας προκειμένου να του παραθέσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της περιοχής μας. Από την συζήτηση που διεξήχθη τα νέα που προέκυψαν ήταν ευχάριστα.

Μεταξύ άλλων αναλύθηκε το πρόβλημα που υπάρχει με τον παλαιό αξονικό τομογράφο και εξασφαλίσθηκαν με άμεσες ενέργειες τα παρακάτω:

1.Προμήθεια Αξονικού Τομογράφου 16 τομών αξίας 250.000 ευρώ με ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό
2.Αναβάθμιση σε 32 τομές αξίας 100.000 ευρώ
3. Προμήθεια Μαγνητικού Τομογράφου αξίας 1.000.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Σήμερα τα παραπάνω πέρασαν από ΔΣ

Στόχος της διοίκησης είναι η συνεχής πίεση για την όσο το δυνατόν τάχιστη διεκπεραίωση των παραπάνω προκειμένου το νοσοκομείο Λαμίας να αποκτήσει -επιτέλους- Στρατηγική θέση σε όλη την Κεντρική Στερεά Ελλάδα.

Πέραν των τεράστιων ζητημάτων που υπάρχουν αυτή την στιγμή με τον αξονικό τομογράφο τα οποία θα λυθούν μια και καλή μετά την προμήθεια του νέου αξονικού ο Μαγνητικός τομογράφος βάζει τις βάσεις για ουσιαστική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Λαμίας σε κέντρο αναφοράς για όλη την περιφέρεια. Αξίζει να σημειώσουμε πως μαγνητικό τομογράφο έχουν ελάχιστα νοσοκομεία στην ευρύτερη περιοχή και τα περιστατικά θα έρχονται στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το όλο ζήτημα θα «τρέξει» περισσότερο την ερχόμενη εβδομάδα μιας και το Δ.Σ του Νοσοκομείου Λαμίας θα έχει συνάντηση και με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος θα βρεθεί στην πόλη μας (την ερχόμενη Πέμπτη) στο πλαίσιο του 2ου περιφερειακού συνεδρίου.

Επειδή μιλάμε για γραφειοκρατία ελπίζουμε οι εξελίξεις να τρέξουν τάχιστα προκειμένου οι ασθενείς να γλιτώσουν το συντομότερο δυνατό την ταλαιπωρία του τελευταίου διαστήματος.

http://lamianow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου