Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Κε Μπακογιάννη πάρτε την απόφασή σας πίσω! Είναι ΝΤΡΟΠΗ!! (Της Έφης Γρίβα)

Αναρωτιέται κανείς από πιο αναπτυξιακό όραμα κινούμενος ο Κος Μπακογιάννης αποφάσισε να κάνει την Στερεά Ελλάδα Κέντρο Κυνηγιού!

Ο "πολλά υποσχόμενος" Περιφερειάρχης με τις "πρωτοπόρες" ιδέες, ο οποίος προορίζεται να αναλάβει ακόμη υψηλότερες θέσεις ως πολιτικός από τα γεννοφάσκια του, οραματίστηκε τα μεγάλα τζιπ να μπαίνουν στα δάση μας και πάνοπλους κυνηγούς με στολές παραλλαγής να ξεχύνονται στα βουνά και τους αγρούς εκτοπίζοντας οποιονδήποτε άλλο βρίσκεται εκεί, ανθρώπους και ζώα. Και μετά αφού παρατήσουν χιλιάδες κάλυκες και αλλά σκουπίδια θα τρέξουν στις κοντινές ταβέρνες να φάμε και έτσι θα αναπτυχθεί η Περιφέρειά μας. Πολύ εκσυγχρονιστικό όραμα!!

Τόσα χρόνια βλέπουμε τον άλλο γνωστό πολιτικό της περιοχής μας να διοργανώνει κυνηγετικά events και κουνάμε αποδοκιμαστικά το κεφάλι πιστεύοντας πως ο εν λόγω κύριος με αυτήν την νοοτροπία μεγάλωσε και πορεύτηκε πολιτικά.
Ο Κος Μπακογιάννης όμως αποδεικνύει με την απόφαση αυτή ότι ακολουθεί τον ίδιο δρόμο που λέει ότι οι κυνηγοί είναι ψηφοφόροι του και θα τον βοηθήσουν στην πολιτική του ανέλιξη.Έτσι δικαιώνει στην συνείδησή μας ότι κατάγεται από πλούσιο πολιτικό τζάκι που έχει τροφοδοτήσει την Ελλάδα με πολιτικούς που μας οδήγησαν στην κρίση.

Κε Μπακογιάννη τα δάση και οι αγροί δεν είναι τσιφλίκια σας για να τα κάνετε ο,τι θέλετε.

Α ξέχασα ...
Εσείς μπορείτε να πηγαίνετε στα δάση της Ελβετίας από όπου θα μας φέρετε καινούργιες ιδέες, ευρωπαϊκές για να τις εφαρμόσετε στην ταλαίπωρη αυτή χώρα που περιμένει από νέους ανθρώπους να την πάνε μπροστά απαλλαγμένοι από συμπεριφορές και νοοτροπίες του παρελθόντος.

Πάρτε την απόφασή σας αυτή πίσω!
Είναι ΝΤΡΟΠΗ!!

Έφη Γρίβα
Γραμματέας
Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου