Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Εκδήλωση για τη διαχείριση των απορριμάτων - Κομποστοποίηση

"Η κομποστοποίηση στο σπίτι και τη γειτονιά. Οι πτυχές της κομποστοποίησης στο περιβάλλον, την κοινωνία, την οικονομία και την υγεία"
Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, ώρα 18.00 – 21.00,
Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  Δ. Κ. Παλαιάς  Πεντέλης
(Πρώην Δημαρχείο - Ηγ. Μακρυγιάννη 2)
Η δημοτική παράταξη ‘’Πεντέλη εν Δράσει - Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών’’ και ο επικεφαλής της Αντώνης Φειδοπιάστης, στα πλαίσια της υλοποίησης ενός νέου μοντέλου διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική και με σκοπό την προώθηση της πρόληψης της παραγωγής και της μείωσης του όγκου των απορριμάτων και κατ’ επέκταση την μείωση  του κόστους διαχείρισης, αλλά και με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών, σας προσκαλεί στην εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο "Η κομποστοποίηση στο σπίτι, και τη γειτονιά. 

Οι πτυχές της κομποστοποίησης στο περιβάλλον, την κοινωνία, την οικονομία και την υγεία", που διοργανώσει στις 17 Ιουνίου ώρα 18.00 – 21.00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Τοπικό Κατάστημα Παλαιάς Πεντέλης (Πρώην Δημαρχείο-Ηγ. Μακρυγιάννη 2).

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η Βουλευτής Β’ Αθήνας  Χαρά Καφαντάρη καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ομιλητές

Μακρυνίκα Κάτια, Μηχανικός Περιβάλλοντος MSc , NEST

Χωματίδης Δημήτρης, Μηχανικός Περιβάλλοντος MSc, NEST

Πληροφορίες:  Έλενα Τρίπατζη 6942 – 463704http://www.agrigate.gr/draseis/draseis/ekdilosi-gia-ti-diaxeirisi-ton-aporrimaton-kompostopoiisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου