Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεκινά το Κοινωνικό Φροντιστήριο στον Δήμο Λαμιέων (Δικαιολογητικά-Αίτηση)

Ο Δήμος Λαμιέων θα λειτουργήσει 
και φέτος το Κοινωνικό του Φροντιστήριο

Ο Δήμος Λαμιέων καλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (αδιόριστους, εν ενεργεία ή συνταξιούχους), που επιθυμούν να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 20/09/2016 στην υπεύθυνη του Δήμου κ. Χαρώνη Σοφία.

Ο Δήμος Λαμιέων μετά την επιτυχημένη πορεία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά τη λειτουργία του.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα παρέχει, πέραν των ωρών σχολικής διδασκαλίας, απογευματινή πρόσθετη διδακτική υποστήριξη σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο απευθύνεται σε μαθητές οικογενειών που αυτή την εποχή έχουν πρόβλημα να ανταποκριθούν στα έξοδα της φροντιστηριακής διδασκαλίας (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, κ.λ.π.).

Σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά
μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς από το Δήμο Λαμιέων και από την ιστοσελίδα του Δήμου και αφού τα συμπληρώσουν να τα καταθέσουν από σήμερα Τρίτη 13/09/2016 μέχρι 23/09/2015 στο Δημαρχείο (Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού, 1ος όροφος) στην υπεύθυνη κ. Χαρώνη Σοφία τηλ. 22313 51051 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 22313 51051.

Αίτηση για για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου