Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Έναρξη εγγραφών για τον 10ο Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλή» ( Hercules Mountain Marathon )

Επετειακή η φετινή χρονιά για τον Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλή» (Hercules Mountain Marathon).  Συμπληρώνονται οι 10 διοργανώσεις! Μαζί με τον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου και τον Olympus Marathon αποτελούν τους τρεις μακροβιότερους ορεινούς μαραθωνίους της χώρας μας
Ειδικά για την φετινή επετειακή χρονιά έχει σχεδιαστεί ένα πλήθος αθλητικών και μη εκδηλώσεων για το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Σεπτεμβρίου.
 Το λεπτομερές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.
Στο βουνό των λουλουδιών και του Ηρακλή, την νερομάνα Οίτη, με τη βοήθεια των εθελοντών και των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, εκτός του μαραθωνίου διεξάγονται ταυτόχρονα για 5η συνεχόμενη χρονιά και οι μικρότερες διαδρομές:
Ο Ημιμαραθώνιος "Ελλέβορος" (Helleborus Half Marathon) 16,2χλμ. καθώς και ένας αγώνας για αρχάριους με την ονομασία "Μονοπάτι Φαρμακίδων" (Farmakides Trail) 6,5χλμ.
Ο Μαραθώνιος αποτελεί αγώνα του Πρωταθλήματος Skyrunning (www.skyrunner.gr).


Οι εγγραφές για τους αγώνες έχουν ξεκινήσει στο www.herculesmarathon.gr. Θα είναι τιμή μας όλοι οι αθλητές του ορεινού τρεξίματος να παραβρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις και να απολαύσουν τα μονοπάτια της Οίτης!

H οργανωτική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου