Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Ξεράθηκαν τα καλπόδενδρα της Υψηλάντου! Πενθούν την χαμένη Δημαρχία;

το ξεραμένο Maurogialoyrious Psifothirious
Δύο από δένδρα τα οποία φύτρωσαν σε μια ημέρα στην Υψηλάντου,τα Maurogialoyrious Psifothirious που αποκαλούνται και καλπόδενδρα,άντεξαν μόλις 15 ημέρες!

Οι εξηγήσεις που δίνονται από τους γεωπόνους είναι δύο:
1)η μεταφύτευση έγινε βιαστικά χωρίς να ελεγχθούν τα φυτά
2)οι προεκλογικές ανάγκες ήταν τόσο έντονες για την αλλαγή μορφής της Υψηλάντου,ώστε τα δένδρα ''θυσιάστηκαν'' για επικοινωνιακούς λόγους αφού μέσα Μαΐου και μάλιστα ιδιαίτερα ζεστού δεν γίνονται δενδροφυτεύσεις

Υπάρχει όμως και η ερμηνεία που δίνει ο αναγνώστης που μας έστειλε τις φωτογραφίες,οι οποίες τραβήχτηκαν την Κυριακή 25 Μαΐου,την ημέρα των επαναληπτικών εκλογών:

''Δείτε τα δένδρα που φύτεψε ο Κοτρωνιάς προεκλογικά.Μαράθηκαν μόλις κατάλαβαν πως ο αφέντης τους χάνει την Δημαρχία και πενθούν με τον τρόπο τους''5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος29/5/14, 4:05 μ.μ.

  Παιδιά εσείς ψηφίστε Σταυρογιάννη για να τα φτιάξει όλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος29/5/14, 4:32 μ.μ.

  Τα κατουραγαν απο πρίν αυτοι που ηταν στο εκλογικό του Σταυρογιάννη. Αντε σοβαρευτειτε κι εσεις και καντε αντιπολιτευση για κανα σοβαρότερο θέμα, γιατι αλλιως δεν προκειται να δουμε τιποτα διαφορετικο σε αυτη τη πόλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος31/5/14, 12:24 π.μ.

  ΕΝΕΡΓΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΕ ΤΑ ΤΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ!ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος31/5/14, 2:05 π.μ.

  Τα φυτά ποτίζονται συνεχώς.αφηστε τα παραμύθια .
  Μονο μια ειναι η εξήγηση αυτή του φίλου.
  Τα φυτά πενθούν την χαμένη εξουσια της Λαμιας

  ΑπάντησηΔιαγραφή