Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Δημοτικό θέατρο Λαμίας : Μόνο Λαμίας δεν είναι .

"Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση με θέμα την σύγχρονη Οδύσσεια των Ελλήνων από τα παιδιά του 1ου και του 4ου λυκείου Λαμίας, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 στη β' σκηνή του δημοτικού θεάτρου Λαμίας. Για άλλη μια φορά παρατηρήθηκε μεγάλος συνωστισμός, και είναι κρίμα που αρκετός κόσμος δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει το έργο.
Δεν κατανοούμε για ποιο λόγο και ενώ είναι απαίτηση μεγάλου μέρους των δημοτών δεν παραχωρείται η κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ.

Δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία από μέρος του Δήμου ότι θα καταστραφεί η αίθουσα του θεάτρου από τους μαθητές, εκτός και αν κάποιοι από τη δημοτική Αρχή θεωρούν ότι τα παιδιά μας βρίσκονται σε ημιβάρβαρη κατάσταση!


Επίσης, το θέατρο δεν αποτελεί τσιφλίκι κανενός, έχει γίνει με χρήματα όλων των δημοτών και έχουμε την απαίτηση να φιλοξενούνται όλες οι πολιτιστικές πρωτοβουλίες της πόλης μας και όχι μόνο ό,τι προβάλλεται ως περισπούδαστο, ως ελάχιστο σεβασμό στις προσπάθειες των συντελεστών πολιτισμού της πόλης μας."

lamiareport.gr

1 σχόλιο:

  1. Μήπως επιδεικτικά αγνοείς πως την Παρασκευή έχει πρεμιέρα το Θεατρικό Εργο ΄΄Ο ΠΑΤΕΡΑΣ΄΄ στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου και ήδη εδώ και μέρες έχουν στηθεί σκηνικά και γίνονται πρόβες ή επιδεικτικά ξεχνάς πως το πρόγραμμα της Κεντρικής Σκηνής είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Επίσης αυτό που δεν αναφέρεις είναι ότι υπάρχει και το Πολιτιστικό Κέντρο της Λεωνίδου με μεγαλύτερη χωρητικότητα και το Κλειστό στην Ανθέων. Όμως κάποιοι θέλουν να επιμένουν πως τα ΄΄ράσα κάνουν τον παπά΄΄και κάθε χρόνο επαναφέρουν το ίδιο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή