Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ανακλήθηκαν οι άδειες λειτουργίας 5 καφετεριών στη Λαμία

Με τις άδειες λειτουργίας καφετεριών στις οποίες έχουν βεβαιωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες παραβάσεις για τα τραπεζοκαθίσματα ασχολήθηκε η επιτροπή ποιότητας ζωής του δήμου Λαμίας.
Τελικά αποφασίστηκε να ανακληθούν οι άδειες πέντε καταστημάτων στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ τυχερός στάθηκε μόνο ένας ιδιοκτήτης. Οι επιχειρηματίες αναμένεται να προσφύγουν στα διοικητικά δικαστήρια και να ζητήσουν προσωρινή αναστολή της συγκεκριμένης απόφασης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης τους.


Πάντως το θέμα της λειτουργίας των καφετεριών της πλατείας Ελευθερίας και η έλλειψη κανονισμού λειτουργίας αναμένεται να απασχολήσει την επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαμίας.

Διαβάστε την πρότασή μας προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, για την δημιουργία Κανονισμού Διαχείρισης Ελεύθερων χώρων στην Λαμία.

http://lamiastar.gr

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος9/8/12, 12:12 μ.μ.

    Από αποφάσεις ανάκλησης αδειών χορτάσαμε! Η ουσία ποιά είναι? Πληρώνουν για καινούργια άδεια, αλλάζουν την επωνυμία του καταστήματος και πάλι τα ίδια έχουμε... Μερικές ημέρες και ώρες δεν μπορείς να περάσεις ούτε πεζός μπροστά από το Sketch, το Central και το People. Φαντάσου να θέλει να περάσει και κανένα ασθενοφόρο ή καμία πυροσβεστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή