Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Προεκλογικός αγώνας με χρήματα του ...

Οι καταγγελίες φθάνουν η μια μετά την άλλη, ότι διάφοροι υποψήφιοι με χρήματα του δημοσίου, τα δικά μας δηλαδή, κάνουν προεκλογικό αγώνα.
Επίσης τα Σαββατοκύριακα κινούνται με υπηρεσιακά αυτοκίνητα, ακόμα να πάνε και για καφέ, όπως μας κατήγειλαν για τον Δήμο Υπάτης.
Γενικώς υπάρχει μια χαλαρότητα, που τώρα προεκλογικά αγγίζει τα όρια της προκλητικότητας, αν σκεφθείτε τα οικονομικά των ΟΤΑ.

Διαβάστε τι καταγγέλει αναγνώστρια για τον Δήμαρχο Γοργοποτάμου....Αν θέλει ο κ. Σπαθούλας ας μας στείλει μια απάντηση. Είναι ή δεν είναι έτσι τα πράγματα?

''ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ !

ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ 7-11-10 ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ {ΚΤΙΡΙΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,....} ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ {ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ}

ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΜΑΞΙ {SUZUKI GRAND 2300cc ME ΑΡΙΘΜΟ ΚΗΗ2796} ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ {Ο ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 1600сс}

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ''
Lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου