Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Λίμνη το Χαλκιοπούλειο στη Λαμία (βίντεο και φωτογραφίες)

Τραγική ήταν η κατάσταση που βίωσαν αθλητές και θεατές σήμερα 18 Νοεμβρίου 2018 στο Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο στη Λαμία.

Οι εγκαταστάσεις πλημμύρισαν από την χειμωνιάτικη βροχή ενώ ο αγωνιστικός χώρος ήταν επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των νεαρών αθλητών που εκείνη την ώρα αγωνιζόντουσαν στα πλαίσια του Εφηβικού Πρωταθλήματος μπάσκετ.

Από την αυτοψία του χώρου φαίνεται πως η στέγη χρειάζεται άμεση στεγανοποίηση,το νερό εισχωρεί,διαβρώνει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου και καταστρέφει το παρκέ ενώ το γήπεδο καθίσταται ακατάλληλο για αγωνιστική χρήση με τέτοιες καιρικές συνθήκες.

Πέρα από την όποια αναζήτηση ευθυνών για την παραμέληση του γηπέδου, που αποτελούσε κόσμημα για την πόλη,θα πρέπει άμεσα η δημοτική αρχή με μελέτη να προσδιορίσει τα προβλήματα και να προχωρήσει στις εργασίες αποκατάστασης που θα διορθώσουν τα προβλήματα και θα ξανακάνουν το κλειστό γυμναστήριο κέντρο αθλητικών εκδηλώσεων για όλη την Ελλάδα.

Για την ιστορία η εφηβική ομάδα μπάσκετ της Ιστιαίας αγωνίστηκε με δική της ευθύνη για πιθανούς τραυματισμούς παικτών της αφού η απόσταση και οι υποχρεώσεις των παικτών δεν επέτρεπαν την αναβολή του αγώνα, ενώ κατά την διάρκεια αυτού άνθρωποι της Αναγέννησης Λαμίας με σκούπες καθάριζαν συνεχώς το παρκέ ώστε να ελαττωθεί ο κίνδυνος.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κατάσταση που επικράτησε σήμερα στο γήπεδο:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου