Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Γ.Ν Λαμίας- Τα μάζεψε και έφυγε και ο δεύτερος αναισθησιολόγος!

Ήρθε στη Λαμία, ενημερώθηκε και ….έφυγε για την ακριτική Κω! Ο λόγος για τον δεύτερο αναισθησιολόγο που θα ερχόταν στη Λαμία για να καλύψει θέση επιμελητή Β’.
Όλως παραδόξως και ενώ το Νοσοκομείο Λαμίας έχει άμεση ανάγκη για αναισθησιολόγους –σε σημείο τέτοιο που πολλές φορές έχουν κλείσει τα χειρουργεία εξαιτίας της έλλειψή τους- και ο δεύτερος γιατρός της συγκεκριμένης ειδικότητας, σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ήρθε στο Νοσοκομείο Λαμίας και ενημερώθηκε, αποφάσισε να μην δεχθεί τη θέση και να μετακομίσει στην ακριτική Κω σε αντίστοιχη θέση.
Να θυμίσουμε ότι λίγες ημέρες πριν, άλλη μία γιατρός αναισθησιολόγος που η τοποθέτησή της είχε δημοσιευτεί και ανακοινωθεί, με το που ήρθε στο Νοσοκομείο Λαμίας, πήρε στροφή 180 μοιρών και έφυγε για άλλο Νοσοκομείο.
Να σημειωθεί
ότι το θέμα των αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο Λαμίας έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο ακόμη και σε πανελλαδικό επίπεδο ενώ έχει προκαλέσει καταγγελίες τόσο των συνδικαλιστικών οργάνων των γιατρών όσο και γειτονικών Νοσοκομείων, τα οποία καλούνται διαρκώς να «δανείζουν» αναισθησιολόγους προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της περιοχής μας.
Υπάρχει απάντηση από τη νέα διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας, στο ερώτημα, γιατί δεν «στεριώνει» αναισθησιολόγος στην πόλη μας;
http://lamianow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου